Hlavní navigace

Témata označená nálepkou Vodafone

  • Neomezené mobilní tarify nejsou neomezené

    Mé účty za (mobilní) telefon začaly poslední dobou dosahovat poněkud astronomických částek, proto jsem začal uvažovat nad některým z neomezených tarifů zdejších mobilních operátorů. Za těch pár let jsem si zvykl, že velké firmy mluví převážně reklamštinou, takže jsem k neomezeným tarifům gigantů jako je O2, T-mobile nebo Vodafone přistupoval na první pohled dost skepticky. A u tohoto pohledu jsem nakonec i zůstal. :-)
    5. 6. 2013 10:42 (aktualizováno)
  • Posíláte vánoční přání přes SMS? U Vodafonu můžete mít problém!

    Rád bych zaslal nějaká ta krátká přáníčka přes webovou sms bránu Vodafonu, ale stěží se mi načte jejich webová stránka. Jako každý rok, i tento to mají abnormálně přetížené! Copak se nepoučili z minulých let a neprovedli opatření? Třeba nákup dalších serverů, rozložení zátěže, cachovaní a já nevím co ještě?! To je opravdu tak těžké? A já si myslel, že pro takový technologický gigant nebude problém postarat se o to, aby jejich služba byla dostupná. :-( Možná tu někdo šetří na nesprávném místě…
    13. 4. 2011 18:36 (aktualizováno)
  • Vyjádření operátorů k šetření ÚOHS

    Předevčírem jsem zde psal, že ÚOHS zahájil šetření mobilních operátorů ve věci nespravedlivého účtování. Podařilo se mi sehnat vyjádření Vodafone a O2. T-mobile se zatím nevyjádřil (přišla mi jen automatická odpověď od jejich PR, že mají dovolenou a nikdo je nezastupuje). Vyjádření Vodafone Dobrý den, pane Kaplere, v článku se píše o tarifikaci 60+60. Nevím, u jakého operátora jste…pouze k tomu mohu říci, že Vodafone jako jediný z hlavní trojky GSM operátorů, který má účtování 60+1.
  • ÚOHS zahájil šetření mobilních operátorů ve věci nespravedlivého účtování

    Před 3 týdny jsem podal na mobilní operátory u Úřadu na ochranu hospodářské soutěže stížnost na jejich možné zneužití dominantního postavení tím, že si vynucují tarifikaci 60+60, tj. fakticky nutí zákazníky kupovat něco, co si neobjednali…
  • MMS od Vodafone - chodí/nechodí?

    Je sice moc hezké, že Vodafone nabízí po dobu 4 měsíců 77 MMS zdarma, ale může mi někdo říci, na co mi to je, když ty blbé MMS vůbec nechodí?!! Jsem už solidně rozčílen. Začalo to již mnohem dříve, ještě před touto akcí, kdy mi prostě MMSky nepřicházely. Vlastně ony přišly, ale třeba až za 3 dny (!!!) od odeslání. Kamarádka tehdy celá zoufalá poslala tu samou MMSku 3× (škoda peněz, co). Její operátor je O2 – tak jsem si říkal, že je chyba na straně neschopných kyslíků a ne u Vodafone.
    18. 2. 2010 10:02 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).