Hlavní navigace

Volani.Blog.Lupa.cz

  • Google Voice (hlas)

    Vypadá to že mimo Gmailu budeme mít i Gčíslo. Telefonování z jakéhokoli svého telefonu (mobilu, pevné linky i VoIP) prostřednictvím jednoho čísla, levné vnitrostátní i mezinárodní hovory to vše slibuje služba Google Voice, ovšem zatím jen pro stávající zákazníky Grand Central kterou Google před dvěma léty koupil, přičemž na Google Voice (http://www.go­ogle.com/suppor­t/voice/) je napsáno „očekáváme, že služba bude připravena pro nové uživatele v řádu týdnů“ toto se ovšem nemusí týkat Evropy a ČR
  • Mobilní internet na Ukrajině

    Potřebuji být denně připojen k internetu proto jsem měl z cesty na Ukrajinu určité obavy, jak to bude v zemi o které jsem měl alespoň v určitých ohledech zkreslené představy. Na Ukrajinu jsem jel z Polska kde už jsem si na pokrytí 3G ve většině měst zvykl, cestou přes Slovensko jsem na mobilu ikonu 3G taky často zahlédl, budiž vím že jsme v tomto ohledu o několik let zpátky.
  • Internet v mobilu

    S nástupem iPhone na český trh se s mobilním internetem roztrhl pytel, spousta internetových stránek se optimalizuje tak aby se korektně zobrazovaly v internetovém prohlížeči mobilního telefonu a spousta webů má svou „mobilní verzi“ jako například m.seznam.cz. Ale největší boom a to celosvětově zažívá optimalizace webových stránek určených speciálně pro iPhone o čem svědčí například kurzovní lístek Evropské centrální banky pro iPhone na který zde http://www.nbs­.sk/sk/statis­ticke-udaje/kurzovy-
    21. 2. 2009 21:08 (aktualizováno)
  • U:fon paušál 0,-Kč, volání v síti zdarma

    U:fon rozjel svou mobilní síť, nenabízí (zatím?) předplacené tarify, ale je možné si u něj zřídit paušál s nulovým měsíčním poplatkem v rámci kterého je možné (jako i u ostatních tarifů U:fona) v rámci celé U:fonovy sítě volat zdarma. U:fon nabízí velmi zajímavé ceny i za mezinárodní hovory, např: Slovensko, Německo, Rakousko, Kypr a další země za 1,79,–Kč včetně DPH, tedy za konečnou cenu. Viz ceník: (klikněte na obrázek níže)
    27. 6. 2008 8:24 (aktualizováno)
  • Telefónica O2 nabízí volání zdarma - PlatitoKvido.cz

    Služby lze využít jak na pevné lince tak na mobilu. O co jde? Zavoláte na číslo 829 829 829, vyslechnete si reklamní spot a pak budete spojeni na jakékoliv mobilní nebo pevné číslo, kteréhokoli operátora v ČR. Bezplatný hovor trvá maximálně jednu minutu, poté je automaticky ukončen. Patnáct sekund před koncem hovoru oznamuje zvukový signál blížící se konec hovoru, po minutě je hovor ukončen.
    8. 6. 2008 11:25 (aktualizováno)
  • VOLÁM.cz, Amnion slibuje úsporu 35% oproti standardním tarifům T-Mobile

    Amnion snad jako jediný „virtuální mobilní operátor“, (pokud se tak vůbec dá nazvat /ad), na webu www.volam.cz mobilní služby prezentuje, i když ceník je přístupný až po registraci zde: www.amnion.cz/re­gistrace.htm /ad – Amnion tvrdí: „Spojili jsme velké množství malých zákazníků do účelové obchodní sítě a jejich jménem vyjednali u operátora slevy určené jen velkým zákazníkům.“
    27. 5. 2008 9:00 (aktualizováno)
  • EMEA nabízí mobilní telekomunikační služby?

    Přesto že internetová prezentace společnosti www.emea.cz o ničem takovém neinformuje dostal se mi do ruky tento ceník (ke stažení zde) který to o EMEA s.r.o. Tvrdí. více …
    27. 5. 2008 9:00 (aktualizováno)
  • Sklik NOVINKA návrh klíčových slov

    Sklik NOVINKA návrh klíčových slov Když pominu další kopírování Google, musím konstatovat že "novinka " od Seznamu je velmi užitečný nástroj pro každého webmastera a to nejen k vytvoření reklamní kampaně, ale hlavně k zjištění frekvence vyhledávaných slovních spojení na Seznam.cz. Tedy alespoň dle mého názoru daleko přehlednější a uživatelsky přehlednější než tento: hledání Lupa na Seznam.cz.
  • Logo mých stránek se objevilo na microsoft.com

    Těsně před koncem roku jsem koupil www.svetbezstre­su.cz – pravděpodobně nějaký bývalý projekt microsoft.com na který stále Microsoft ze svých stránek odkazuje a dokonce z této domény tahá obrázky a tak tedy mám logo jedné ze svých stránek například na: http://www.mi­crosoft.com/cze/pro­filecenter/Lo­kalniZpravy_200701­.htm samozřejmě mohu složku z obrázky změnit, ale mi tato skutečnost nevadí.
    2. 1. 2008 18:02 (aktualizováno)
  • AVOX - Tajemný virtuální mobilní operátor?

    Na základě mé odpovědi na inzerát jsem obdržel tuto nabídku: citace> Jedná se o operátora AVOX , který provozuje firma (neuvádím) Posílám zatím jen základní informace o cenách volání a pořizovací náklady. Věřím, že vás naše nabídka zaujme a zařadíte se mezi další spokojené zákazníky. Není problém si domluvit schůzku, a v případě zájmu můžeme vše bez problémů vyřídit.
    8. 6. 2008 11:26 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).