Hlavní navigace

Venca Černík - weblog

  • Plánovaná údržba na Seznam emailu?!

    Co proboha blázní?! Kdybych neměl ještě jeden email na Centrumu, tak teď neodešlu jeden docela důležitý email! A co lidi, kteří nemají záložní email někde jinde? A plánovaná údržba? Že sem o ní nějak nevěděl. Možná mi to uniklo – napište jestli jste o tom věděli. Seznamáci to teda mohli nějak rozhlásit, aby si lidi vyřídili emaily dřív.
    11. 10. 2006 21:13
  • Seznam - Najdi co neznáš aneb jak se soutěž odrazila na vyhledávání

    Tak jsem svou třídu zaregistroval do soutěže Seznam.cz – Najdi co neznáš. Kouknu na otázky pro tento týden a začnu vyhledávat. Příběh otázky č.1 1. otázka je „Kdo byl druhý český král“. Najedu na Seznam a zadám „druhý český král“. Na našeptávači se zobrazí že tuto frázi hledalo již 102 lidí. Další odvozeniny (např. bez háčků a čárek) hledalo kolem 30-ti lidí. Na Centru již tuto frázi také někdo hledal, tam se ale nezobrazuje kolik lidí vyhledávalo. Příběh otázky č.3 3. otázka zní „Vzorec HCIO je
    4. 10. 2006 14:29
  • UPDATE: Jdeme vybírat domény ;)

    Dnes jsem objevil velmi strarý článek na Intervalu. Jde o službu regzone.cz – mnozí ji už možná znají, já ji ale dnes objevil a příde mi celkem šikovná :) PS: Připojil jsem anketu vztahující se k nekonečným diskuzím o internetových portálech. UPDATE: Pro ty, kdo by chtěli najít nějakou zajímavou doménu jsem našel Doménové centrum CZECHIA.COM. Doporučuji hlavně volné domény.
    3. 10. 2006 13:56 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).