Hlavní navigace

Austinovy trampoty

  • Některým reklamám nerozumím...

    Existuje hodně reklam dobrých, hodně špatných, některé jsou docela otřesné. S většinou ale nemám výraznější problém. Ale můžete mi někdo vysvětlit tohle? Já dokážu pochopit nahotu v reklamě, pokud dává alespoň trochu smysl. Tady u toho billboardu prostě nevím… Rozhodně mě to nenaplňuje důvěrou v tenhle server. P.S. Ale fotka je to hezká, to jo ;-)
    8. 6. 2007 7:56 (aktualizováno)
  • Nové Google Analytics jsou skvělé

    Jistě jste již zaznamenali informaci o tom, že Google Analytics změnily podobu. Ovšem nejen to, GA nyní obsahuje zajímavé nové funkce, díky kterým si člověk (nebo alespoň já) vydrží se statistikami hrát hodiny. Konkurence GA z toho asi radost moc nemá. Měl jsem možnost pracovat s několika komerčními systémy pro analýzu návštěvnosti a v nejlepším případě byl komerční systém na shodné úrovni, ty ostatní si mohly nechat o možnostech GA jen zdát…
    12. 5. 2007 15:01 (aktualizováno)
  • AdSense není jen pro blogy

    Při hledání nějaké formy reklamy, která by mi umožnila na mých webech vydělat alespoň nějaké peníze jsem prošel nabídky většiny českých PPC systémů. A musím říct, že v podstatě žádný mě neoslovil. Vybral jsem tak to „nejmenší zlo“, což pro mě byl BBkontext a nasadil jeho službu BBtext. Výsledek? Nic moc. Stěží jsem získal finance na poplatky za hosting a doménu, nehledě na to, že mi tento způsob reklamy přijde jako příliš agresivní.
    12. 5. 2007 0:45 (aktualizováno)
  • Veďte své uživatele

    Jednou z věcí, které jsem dosud ve na svých webech více či méně opomíjel (poslední dobou spíš méně, ale přece), je uživatelská přívětivost webových stránek. A nemyslím tím jen navigaci a přehlednost stránek, ale úplně vše, s čím se mohou návštěvníci webu setkat. Problémem nás vývojářů, kteří pracujeme v týmech skládajících se z jednoho člověka, je odtržení od reálného chápání uživatelů…
    12. 5. 2007 0:49 (aktualizováno)
  • Začátky jsou vždycky těžké

    Abyste věděli, jaké jsou mé dosavadní zkušenosti, pokusím se v tomto článku lehce shrnout svou internetovou historii… Projekt první: AZchat.zde.cz Pokud si dobře vzpomínám, můj první web, který se dal alespoň trochu používat a čistě teoreticky se dal nazvat projektem, byl AZchat. K mému obrovskému překvapení ty stránky ještě fungují, takže máte jedinečnou možnost nahlédnout do historie ;-)
    9. 1. 2007 19:20 (aktualizováno)
  • Co mě přivedlo k tomuto blogu

    Již několik let provozuji různé internetové projekty. Myslím si, že za tu dobu jsem nasbíral již značné množství pozitivních i negativních zkušeností, o které bych se s Vámi rád podělil. Při přemýšlení, kde své poznatky zveřejňovat, jsem prošl mnoho možností, ale nakonec zvítězila Lupa a její blogy. Doufám, že zde mé texty „padnou na úrodnou půdu“ a stanou se přínosem nejen pro Vás, ale také pro mě.
    9. 1. 2007 10:38 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).