Hlavní navigace

Apple, iPhone, životní blbosti

  • Tak to Radkovi Hulánovi s guerilla marketingem zase vyšlo

    Svár mezi Apple a Windows světy je věčný a pro návštěvnost vděčný. Tohle moc dobře ví i Radek Hulán, který asi podiven prudkým poklesem návštěvnosti jeho dokonalého ega, opět spustil jednu ze svých „nadsamcových“ reklamních kampaní. Vůbec nejde o samotný svár, protože pokládané dotazy a předkládané argumenty jsou poněkud mimo, či spíše, připomínají dotazy kolotočáře, zda se jeho řetízkáč může postupným vylepšováním přerodit v nádhernou centrifugu. Nemůže…
    23. 4. 2009 18:34
  • Úžasné SEO rady

    Zkuste si někdy prohledat Internet, abyste našli nějakou tu užitečnou SEO radu. Je to stejné, jako když hledáte informace o vydělávání na Internetu, většina webů je o tom, jak očůrat Google Adsense. Obvykle jsou to již weby bez Google Adsense reklam, což značí, že jim osobně se to očůrání zrovna moc nepovedlo.
    12. 4. 2009 18:07
  • První testovací

    Protože bych o sobě nikdy neřekl, že jsem zkušený uživatel, provedl jsem první věc, na kterou mi padl zrak a nějakým záhadným způsobem jsem rozházel chování „pěkných“ URL adres. Jsem to prostě Pako a snad se mi to podaří zase dát pěkně do pořádku a to popořádku.
    12. 4. 2009 17:39
  • Ahoj všichni

    Vítej na blog.lupa.cz. Toto je tvůj první spot. Uprav ho nebo smaž a začni blogovat.
    12. 4. 2009 17:27
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).