Hlavní navigace

Témata označená nálepkou mail

  • Google Wave - docela zajimavá záležitost

    Tak jsem si začal před par dny proklikávat a zkoušet Google Wave. Pro ty co nemají představu malé shrnutí. Google Wave je takový mix mezi, emailem, IM a sociální sítí. Od každého je tam něco. Víc budiž video. Po několika dnech můžu říct, že je to zajímavé. Rozhodně bych to vzal jako zajímavý evoluční krok všech možných IM klientů. Výhodu vidím v tom, že celý systém pracuje v prohlížeči. Předpokládám, že do budoucna vznikne i jiný než webový klient.
  • Debilní Gmail

    Mám Gmail rád používám ho spolu s Androidem v telefonu. Jenže narazil jsem na zcela nelogický problém. Chtěl jsem ho nastavit drahé polovičce. S tím, že si bude stahovat poštu, z jiného účtu právě do Gmailu. Z této schránky chodí hodně SPAMU, označený je jednoznačně jako SPAM přímo v předmětu zprávy. Gmail ho důsledně odmítá filtrovat jako spam.
  • Nefachčí Gmail

    Už dobře hodinu nefunguje Gmail a to ani na vlastní doméně. Copak se asi děje? Najde se nějaký chytrák co poradí přejít na MS Live mail? Bo jak se ta sranda jmenuje? 13:35 – Gmail už je v provozu! Teď ještě vědět proč to bylo, zatím to Google na sebe neprásknul!
  • Active24 - nekompetence, neschopnost prostě hrůza!

    Do nedávna jsem celkem rád nakupoval domény na www.domeny.cz (pohodlný obchod). Domeny.cz patří společnosti Active24, která provozuje web a administrační rozhraní právě pro tyto domény na webu: www.active24.cz V pátek (minulý týden ;-) jsem se rozhodl nastavit gmail jako výchozí mailovou službu, už jsem to několikrát zkoušel u domény registrované jinde a vše bylo otázkou několika hodin (přesněji cca 30 minut).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).