Hlavní navigace

Témata označená nálepkou Affiliate

  • Prodávám svůj jednoproduktový eshop postavený na Magentu

    AKTUALIZACE: ESHOP BYL PRODÁN BĚHEM PÁR TÝDNŮ. ČLÁNEK JE TAK SPÍŠ INFORMATIVNÍ. Od konce loňského roku téměř do poloviny toho letošního jsem si hrál s myšlenkou a následně i realizací vlastního eshopu. Více než 8 let pracuji v oblasti ecommerce a postavil jsem desítky shopů pro své zákazníky. Pomáhám internetovým obchodům růst a tak jsem si chtěl zkusit, jak rychle vyrostu sám a jak asi vypadá práce na eshopu z „té druhé strany“.
  • Novela zákona o spotřebitelském úvěru se dotkne i eshopů

    Zákon č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru, platí mimo offline svět i pro některé eshopy, affiliate partnery a další online podnikatele. Pokud se jejich podnikání dotýká nebankovních úvěrů a spotřebitelských půjček a zároveň má rysy zprostředkování nebo dokonce poskytování nebankovních půjček, pak spadá do činností, které reguluje novela zákona o spotřebitelském úvěru.
    21. 7. 2017 10:35
  • EET zničí českou ecommerce a affiliate podnikání

    Na počátku všeho bylo kontroverzní, leč alespoň trochu opodstatněné, řešení kontroly bezhotovostního platebního styku firem a živnostníků z hlavy ministra financí Andreje Babiše (ANO). Živnostníci se proti tomuto novému zákonu staví od jeho prvopočátků. ANO slibovalo v roce 2014 před volbami „odstranění překážek pro podnikatele“ a toto je zřejmě prvním výsledkem jejich „slibu“.
    21. 7. 2017 10:35 (aktualizováno)
  • Affiliate programy na českém Internetu (3.)

    I dnes se v našem povídání o affiliate programech na českém Internetu podíváme na provizní systém, který bychom opět mohli zařadit do oblasti cestování a online prodeje zájezdů. Konkrétně se budeme bavit o provizním systému od společnosti NetTravel.cz, provozovatele stejnojmenného serveru, na kterém naleznete nabídku zájezdů od desítek českých cestovních kanceláří.
    18. 4. 2006 14:00 (aktualizováno)
  • Affiliate programy na českém Internetu (2.)

    V minulém díle jsem sliboval, že články o affiliate programech budou vycházet zhruba jednou týdně. Dnes udělám výjimku, mám chuť zase něco napsat, tak proč ne… doufám, že mi to odpustíte. V článku, který právě čtete, bych Vás chtěl upozornit na další zajímavý provizní systém spadající do oblasti cestování, přesněji řečeno do oblasti online prodeje letenek.
    18. 4. 2006 14:00 (aktualizováno)
  • Affiliate programy na českém Internetu (1.)

    Na českém Internetu můžeme najít celou řadu partnerských (affiliate) programů, které vyplácejí provize za obchody realizované přes web zprostředkovatele. V následující sérii několika článků, které budou zhruba jednou týdně vycházet tady u mně na Lupě, bych se chtěl právě těmto programům věnovat, přinášet tipy na ty zajímavé a podělit se s Vámi o vlastní zkušenosti.
    18. 4. 2006 14:00 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).