Hlavní navigace

O2 - reklama, reklama a služby o ničem

11. 10. 2010 7:40 webdev

Už sem se dožral a jak se zdá Telefonica 02 půjde z domu! V pátek dva reklamní telefonáty „ve spolupraci s Telefonicou O2“ na pofidérní pojištění (nelze si přečíst podmínky, nic všechno telefonicky). K tomu cca 2× tydně reklamní SMS (od O2) a cca každých 14 dní volá(taky už jedou volali třikrát v jednom týdnu) nějaký člověk a nabízí mi internet (přesto, že jsem již několikrát řekl že FAKT(!!!) ne).

Jsou v téhle firmě ignoranti? Proč si platím služby u „nejdražšího“ operátora a přesto si on ze mě dělá reklamní dojnou krávu! V poslední době (konec smlouvy se blíží) jako by intenzita ještě zhoustla.

Naopak když jsem poslal platbu, tak se mi už stalo, že O2 ustřihl telefon. Následně zjistili při hledání, že se jim platba nespárovala (co to sakra mají za příšerný systém). Vtipné na tom bylo, že se neostýchali říct si o to abych zaplatil i následující fakturu (splatná cca za 5 dni, v tu dobu už odeslaná) „aby to prej mohli zapnout!“

O2 by měl hodně rychle přehodnotit svůj přístup protože takhle ne! U Vodafonu, jsem za tři roky zaznamenal pouze 2 reklamní telefonáty a to jen s nabídkou nových tarifů před koncem smlouvy.

Prostě a snadno tudy cesta nevede. O2 dostane sbohem a šáteček. Jen mě mrzí že operátorů u nás není víc. Takhle člověk udělá kolečko ani nemrkne.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).