Hlavní navigace

Webdev - vo webu vjecně - Témata označená nálepkou android

  • Google Wave - docela zajimavá záležitost

    Tak jsem si začal před par dny proklikávat a zkoušet Google Wave. Pro ty co nemají představu malé shrnutí. Google Wave je takový mix mezi, emailem, IM a sociální sítí. Od každého je tam něco. Víc budiž video. Po několika dnech můžu říct, že je to zajímavé. Rozhodně bych to vzal jako zajímavý evoluční krok všech možných IM klientů. Výhodu vidím v tom, že celý systém pracuje v prohlížeči. Předpokládám, že do budoucna vznikne i jiný než webový klient.
  • Google Android po delší době

    Nejprve několik informací. Google Android v telefonu T-mobile G1, používám déle než 5 měsíců. Za tuto dobu jsem již přišel na některé finesy a stejně tak si hodně věcí upravil dle svého. Rozhodně nepokládám Android ve verzi 1.5 za zcela perfektní. Rozhodně je to i v ne zcela hotové verzi, lepší volba než Windows Mobile nebo IPhone (myšleno pro mě). Nemám tak přerostlé EGO abych tvrdil, že to co je dobré pro mě je stejně dobré pro Vás. A teď k těm kladům a záporům.
  • Android, iPhone a Windows Mobile, tři kohouti na smetišti

    Už nějaký čas jsem uživatelem telefonu T-mobile G1 (mám ho cca 2 měsíce). Zaujal mě už před delěí dobou právě kvůli novému OS Google Android. Důvodem k nákupu bylo příjemné ovládání a možnost propojit telefon s Gmailem, Kalendářem, kontakty prostě telefon a Google Apps. Než jsem se rozhodl pro Android měl jsem možnost vyzkoušet si nejen iPhone, ale i Windows Mobile. Rovnou se přiznám, že Windows Mobile (WM) jsou dnes systém neskutečně zastaralý…
  • Debilní Gmail

    Mám Gmail rád používám ho spolu s Androidem v telefonu. Jenže narazil jsem na zcela nelogický problém. Chtěl jsem ho nastavit drahé polovičce. S tím, že si bude stahovat poštu, z jiného účtu právě do Gmailu. Z této schránky chodí hodně SPAMU, označený je jednoznačně jako SPAM přímo v předmětu zprávy. Gmail ho důsledně odmítá filtrovat jako spam.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).