Hlavní navigace

Velký, silný, ramenatý. Jo, ale jen za veřejnou IP.

6. 3. 2008 23:52 webdev

To jsem zase jednou napsal článek. Totiž rozhodl jsem se tam zabývat projektem ROTAXMAME což je docela fajn (a da se říct i rodiná) zábava na dlouhé zimní večery.
Jenže jsem tím docela drsně bodnul do vosího hnízda. Rázem se to pod článkem rojilo osonnímy výpady fanoušků konkurenčního (lze to tak napsat?) webu Emux. Popravdě o jisté nevraživosti jsem věděl. Ale tohle???
Inu posuďte sami:

Nejde mi to logicky do hlavy, proto jsem se to snažil pochopit ze strany těch co mi to způsobili..a výsledek… podlost, hloupost závist a jiné měřítka, která jsou příznačná pro KOKOTAXMAME.

Takto se prezentuje člověk, který ve svém profilu uvádí rok narození 1978. Příspěvek jsem ustřihnul a dal BAN na IP. Normálně to nedělám. Ale diskuse je o názorech argumentech a ne osobních výpadech.
Stejně jako jinde se snažím zashovat co nejméně z hlediska toho „boha“ tam nahoře a radši diskutovat. Jak jsem se ve škole naučil, je to věc sebevědomí. Někdo prostě nepotřebuje být tím nahoře a dokáže nad věcí uvažovat tak, že se snese dolů a baví se na stejné úrovni. Nakonec nechvalně známé superlEGO českého internetu je ukázka božího komplexu (největší auto, nevětší penis, největší milenka).

Docela pobavilo když se slvaný autor prvního příspěvku prezentoval další perlou, tentokrát pod jinou přezdívkou (pravda nebyl sám, někteří dokonce vtipně měnili pohlaví).

ad WEBDEV – ty jsi také o ničem a koukám že nestranný
ad HAI – proč tě tedy nesmazali, když jsi podvodník?
ad JEN – Jen tak dál.. :-)
ad Coyot + Schizo – lžete jako když tiskne. Jenom by mě zajímalo zda tomu opravdu věříte, nebo to předstíráte, ale oba důvody jsou dosti smutné.

To co zaznělo na mou adresu jsem ignoroval. Nakonec nemám potřebu to řešit.
Jenže nedalo mi to. Tím vznikl tenhle rozvláčný důvod pro zamyšlení. Ale k věci.

Existují v podstatě DVA druhy lidí:

  1. Sebevědomí a nad věcí. Co nemají většinou problém se vcítit i do pozice někoho jiného a to jim dává dobrou startovní pozici. do života a diskuse.
  2. Nesebevědomí, zaražení, kteří buď díky nějakému komplexu, nebo nějakému duševnímu zakrnění, trpí představou, že se proti nim všechno spiklo.

Legrační je, že ta drzhý skupina je obecně větší. To je prostě fakt. Navíc se tyto skupiny můžou prolínat protože kdo je sebevědomí v plavání muže bejt uplně k ničemu při skoku do dálky a tak má dojem, že je OUT.
Díky dnešní lidské společnosti je navíc těžké pro takového jedince polknout všechny ty telenovely plné krásných mladých lidí, co mají peníze a nic je nežere. Takový člověk pak zákonitě léčí komplexy jak to jen jde.
Internet je pro takové lidi prostě zázrak. Jak dostane příležitos si alespoň trochu namasírovat ego v pravdě podměrečné, udělá to.
Diskuse se potom zaplní, odborníky na IT, politiku, ekonomii, biologii, botaniku, paličkování karajek a sadbu petrklíčů.
Každý z těchto superodborníků, má potom alespoň tři virtuální tituly (stejně jako majitel modré prostaty). Doktorát ze soudní patologie je samozřejmostí. Všude se ohání tím jak jsou silní a skvělí, krásní a co všechno dovedou a jak by to udělali líp, jak to dělají líp a jak to budou dělat líp.
No prostě zná je každý. Je pak na snadě, že když se s nima nikdo nebaví a rozhodne se netrpět jejich nediskusní výpady proti ostatním. Rozčiluje je to ještě víc.
Nakonec podívejte se na IDNES tam si můžete vybrat. Diskuse se skládá v podstatě z těch co mají argument a těch co jim nadávají, nálepkují a hlavně neargumentují. Nebudu to dál patlat. Nemá to cenu každý to zná. Jen snad jedno provolání:
„Kdo můžete snažte se potírat takovéhle hlupáky. Už jen pro to, aby byl internet jednou lepší pro naše děti.“

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).