Hlavní navigace

Velikonočně vaječná omeleta!

11. 4. 2007 8:39 webdev

Tenhle článek pod názvem REKLAMY NA KRÁMY jsem našel zde: www.grovik.net normálně jsem chtěl na tohle téma napsat něco vlastního. Jenže autor mě dostal. Napsal přesně to co jsem měl v hlavě a navíc docela vtipně. Takže zde jsou:

Reklamy na krámy!


Vypůjčil jsem si nadpis z jedné písničky kapely Pilsner OiQuel. Důvod je prostý. Ze židle mě zvedl dementní článek, vyjadřující totálně žebrací postoj! Jistě jde o problém, reklamy na weblogu.

Reklama je všude kolem nás. V televizi, v rádiu, na záchodech, v tramvajích, no prostě všude! Uniká mi ovšem důvod proč koukat na reklamu na soukromém weblogu. Důvodů proč je mi to žinantní je několik. Jen takový nástřel:

  • Weblog neboli deníček, píšu zcela dobrovolně. Píšu do něj svoje názory a mám srdečně na háku jestli je někdo čte nebo nečte. Stejně tak je mi jedno co si o něm kdo myslí, rád každému dopřeju možnost se vyjádřit (v rámci lidské slušnosti).
  • Za to, že ho píšu nic nechci. Ani neočekávám, že mi za to někdo bude platit. Nejsem politikem prasečácké strany, abych si nechal platit za svoje kecy. Přeci nebudu chtít například po svojí rodině, aby mi platila za každej můj kec a názor.
  • Pokud budu mít dojem, že mě to neuspokojuje nebudu ho psát.
  • Za připojení k internetu platím. Platím celkem dost a jsou pro mě limitní data přenesená a to jakýmkoliv směrem. Proto nechápu proč bych měl já platit za to, že na mě chce někdo vydělat? Jsem proto socka? Nejsem, naopak sockou je ten kdo se mi snaží tvrdit že je mou povinností mu takhle vydělat.

Já sám používám moc hezkou věc ,jmenuje se AdBlock plus a je to takové miloučké rozšíření do FireFoxu. Používám ji proto abych neživil socky, které mě okrádají o data a ještě mi nadávají když se bráním.
Copak vám přijde normální chodit v tričku KENVELO a chtít po lidech na ulici peníze za to, že jim ukazujete reklamu? Budou u reklamních map ještě kasičky?
Pokud někdo chce abych mu platitl ať řekne plať a potom dostaneš co jsi chtěl. Ale platit a vlastně ještě nevědět co jsem dostal je nemorální a je to zlodějna!
Překvapivě se tohle shoduje s typem lidí, kterým se říká ZMRDI. Jejich metoda, ukradni, prodej cizí věc a dělej machra, lešti prd (fart) a pak ho prodej ještě víc, lži a podváděj, neboli vydělej za každou cenu. Je mi absolutně odporná!

Jakákoliv podobnost s lidmi co jsou naživu, zemřeli, nebo se narodí. Bohy, zvířaty a hulváty je čistě náhodná. Přesto velmi reálná.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).