Hlavní navigace

Web iPhone-3Gs.cz spuštěn

10. 6. 2009 12:42 Tomáš Kapler

Když jsem dělal zpravodaje z Apple WWDC konference, tak jsem se zamiloval do jejich Apple iPhone 3Gs a moc se na něj těším. A to do té míry, že neustále sleduji co se kolem tohoto (nejen) telefonu šustne na všech možných českých i světových serverech.

Protože myslím, že podobný natěšený úchyl nejsem sám, spustil jsem web www.iphone-3Gs.cz, na který budu umisťovat všechny novinky, které k Apple iPhone 3Gs zjistím. Jestli najdete něco, co tam není, napište mi na tomas@kapler.cz a rád to tam přidám (případně se můžete stát spoluautory, máte-li zájem).

Sdílet

  • 14. 6. 2009 22:54

    SEO & Reklama na Internetu (neregistrovaný)

    no budu se snažit, uvidím jak dlouho to vydržím. Mám asi 10× víc článků než všechny ty mobilmanie a mobil servery dohromady. Zajímavé je, že zatím to Seznam nezaindexoval (google už ano). RH snad nebudu, jednak nemám půlmetrový penis, jednak to nepíšu za prachy a jednak mám odstup už proto, že iPhone (ještě) nemám ;)

  • 15. 1. 2023 11:53

    Fares Forsan

    يُطبّق التنظيف الدّاخليّ لخزائن المطبخ باتّباع ما يلي: البدء بعملية التنظيف بإفراغ الخزائن من محتوياتها، مع مراعاة البدء من الخزائن العلويّة، ثمّ الانتقال إلى الخزائن السفليّة. تفقّد الرفوف والتخلّص من الأغطية الممزقة أو الباهتة في حال الحاجة لذلك. تنظيف الرفوف بالاستعانة بالمكنسة الكهربائيّة. غسل الخزائن باستخدام الماء الدافئ والمنظّف. تبليل قطعة قماش بالماء واستخدامها لغسل الخزائن. تجفيف الخزائن باستخدام قطعة قماش جافّة.
    يمكن الاستفادة من خصائص الخل في عملية تنظيف خشب المطبخ من بقع الدهون وغيرها من البقع؛ وذلك لاحتوائه على أحماض طبيعية، ويمكن استعماله من خلال نقع منشفة نظيفة في وعاء يحتوي على خل دون تخفيفه، ومسح البقع الدهنية من الخزانات وتركه ما بين عشر دقائق إلى ربع ساعة، ثم مسحها باسفنجة رطبة، وإعادة مسحها بقطعة قماش مبللة بالماء، ويفضل تكرار هذه الطريقة على البقع العنيدة للتخلص منها، ويجدر بالذكر أن رائحة الخل تختفي بمجرد تجفيف الخشب تماماً.

    شركة تنظيف منازل

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).