Hlavní navigace

iPhone-3Gs.cz - 67 článků za 3 týdny

1. 7. 2009 2:42 (aktualizováno) Tomáš Kapler

Na webu iPhone 3Gs bylo vytvořeno od jeho založení zatím 67 článků, kromě asi tří z nich se všechny týkají výlučně iPhone 3Gs případně nového iPhone OS 3.0 a jeho aplikací (kterákoliv česká konkurence nemá ani desetinu z tohoto množství). Ale jenom kvantita není podstatná, důležitá je i kvalita, dovolím si shrnout červnové výsledky.

Tak předně server se potýkal dlouhou dobu s tím, že Seznam někdy od 5. června neprováděl aktualizace své databáze, tzn. žádné nové stránky žádného českého serveru nebyly za tu dobu přidány. Konečně až tuto neděli byl Seznam dance proveden, takže konečně přichází i návštěvníci z tohoto zdroje (jsa první na nedůležitější KW).

Do té doby jsem mohl spoléhat jen na návštěvy z Google (mimochodem již po týdnu jsem to dotáhl na PR 4) a jiných odkazů, i tak jsem se dostal k číslu okolo 500 unikátních návštěvníků denně, většina čtenářů se pravidelně vrací.

Poslední článek je informace o nové (beta) verzi iPhone OS 3.1, nejpopulárnější články (od nejnovějšího) byly

  1. Doom Resurrection pro iPhone ke stažení na AppStore
  2. Quake, Quake 2, Quake 3, Rage, Wolfenstein a Doom pro iPhone
  3. Pikoprojektor pro iPhone / iPod
  4. První úspěch Find my iPhone v lokalizaci zloděje
  5. iPhone GPS navigace Navigon MobileNavigator v Praze a srovnání s Navigon 7210
  6. Kvalita fotoaparátu Apple iPhone 3Gs
  7. Data tethering na iPhone (3G + 3G s) s OS 3.0
  8. 100 nových funkcí iPhone OS 3.0

Zcela nejvíce návštěv má Upozornění na podvodný prodej iPhone 3Gs v ČR, to ovšem proto, že na něj vedu speciální kampaň, protože mě prakticky těhle podvodníků neskutečně štvou.

V tuto chvíli nejsou na webu žádné reklamy, ne že bych se jich stranil (viz Reklama na iPhone-3Gs.cz), ale nepřišla žádná zajímavá nabídka. Nechci tam propagovat nesmysly, to raději tu doménu i s obsahem prodám nějakému prodejci iphone či mobilnímu operátorovi. Jinak je v plánu pokračovat minimálně až do uvedení iPhone 3Gs v ČR, což by mělo být zhruba za 3 týdny.

Sdílet

  • 4. 7. 2009 12:15

    SEO & Reklama na Internetu (neregistrovaný)

    díky za doporučení, myslel jsem na to, ostatně proto jsem před dvěma týdny tam dal i tu stránku Prodej iPhone v ČR, ale nakonec to asi vyřeším jinak, nechte se překvapit, už v úterý by to mohlo být zřejmé.

  • 15. 1. 2023 15:09

    Al Fahd

    لاستضافة حفلة عيد ميلاد في المنزل ، يجب اتباع الخطوات التالية:
    لتحضير حفلة عيد ميلاد في المنزل ، تحتاج إلى تحديد التكلفة والمصروفات التي يمكن إنفاقها على الحفلة ، وتحديد ما هو مناسب لك ، في حدود ميزانيتك ، ضمن حدود معقولة ، وليس نفقات باهظة ، وتزويده بالتنظيم والتصميم له بعض الأفكار عن الحفلات التي ترغب في رميها. شكرا لتجاهل هذا الفكر وتنظيم مفاجأة. لجعل حفلة عيد ميلاد تظهر في أفضل ضوء ممكن ، يمكنك الذهاب إلى الدعوة المكتوبة مع الأشخاص المعنيين ، واختيار من تريد دعوته إلى الحفلة ، واختيار العناصر التي تريد تضمينها في الحفلة.
    نجاح استضافة حفلة عيد ميلاد في المنزل هو كتابة بطاقة دعوة وتوضيح أنك تدعو الآخرين إلى الحفلة. يمكن استبدال بطاقات الدعوة بالمكالمات الهاتفية أو البريد ، ومن الأفضل عدم إرسال الدعوات في اللحظة الأخيرة قبل عيد الميلاد ، فهذا سيكون محرجًا ، لكن من المهم إعطاء المدعوين وقتًا كافيًا للاستعداد قبل الحفلة.
    من الأفضل إعطاء الدعوات قبل أسبوع أو ثلاثة أيام على الأقل من حفلة عيد الميلاد مع وجود متسع من الوقت لإرسالها.

    تنسيق عيد ميلاد

  • 1. 7. 2009 16:45

    nishkam (neregistrovaný)

    Dovolim si poznamku k Vasemu webu. IMHO:

    Umistil bych viditelne vpravo nahoru velkyma pismenama info o tom kdy se v CR ten mobil zacne prodavat a kolik zhruba bude stat (alespon nejake orientacni cislo) + formular s 1 polozkou - Vlozte Vasi emailovou adresu a upozornime Vas vcas na zacatek prodeje.

    Pak, az to zacnou prodavat na to stejne misto stejne viditelne bych dal nejake affiliate odkazy na e-shopy s tema iPhones. A samozrejme rozeslal emaily vsem registrovanym zase s affil odkazy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).