Hlavní navigace

Proběhlo první Second Life EXPO 2007

23. 4. 2007 17:12 Petr Ocásek

Ve dnech 20 – 22.4.2007 proběhlo ve virtuálním světě Second Life na ostrově Silicon Island ve městě Silicon City první The International Technology Expo (ITE) neboli zkráceně Second Life Expo 2007.

Second Life Expo 2007 bylo určeno pro nejlepší produkty a služby virtuálního světa Second Life, které podporují obchodní aktivity reálných společností nebo zlepšují přístup společností z reálného světa k cílové skupině v Second Life. Vystavované produkty a služby byly převážně ze sektorů telekomunikací, nástrojů pro tvorbu obsahu, marketingu, reklamních systémů a inovací. Kromě nových inovativních společností bylo možné na veletrhu navštívit také stánky uznávaných společnosti z reálného světa jako např. Dell, Sun Microsystems a SAP.

Obyvatele České republiky jistě potěšil fakt, že na historicky prvním virtuálním EXPU se mohli setkat i s česky hovořícími vystavovateli. České barvy hájila naše společnost se svým produktem Second Life Speech Tools, který převádí psanou komunikaci na mluvenou.

Doprovodným programem EXPA byla i série přednášek a večerní zábavní program, které byly online přenášeny i prostřednictvím Second Life kabelové televize. Na závěr byly vyhlášeny nejoblíbenější produkty veletrhu a slavnostní tečku udělala letecká show.

Více informací o Second Life je možné shlédnout na portále www.secondlife­.cz, kde jsou umístěny i fotografie z EXPA 2007.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).