Hlavní navigace

Chcete zrychlit počítač? Pozor na osobní údaje!

1. 2. 2011 7:25 webdev

Díky reklamě jsem se podíval na web firmy nabízející zrychlení počítače. Nebylo to potřeba dokonce ani touha zrychlovat. Vedla mě k tomu čistě zvědavost. Protože moje úvaha byla jasná: „Co to zase je za bejkárnu!“

Ani jsem se nemusel moc snažit, stránky obsahují texty jako by je psal nějaký hvězdný „kopyrajtr“ jako třeba Patník Fígl nebo Ondoň Votročil (viz. exotopedie.org). Inu zabloudil jsem do míst kde většina firem má ukryté právnické kličky. To jest obchodní podmínky.

Z perel tam obsažených pak vybírám ustanovení o osobních údajích:

15. SoukromíU­živatel souhlasí se shromažďováním a využíváním společností Optimal informací zasílaných Softwarem Optimal za účelem zdokonalování jejích produktů a služeb. Se všemi osobními údaji týkajícími se uživatele, které může mít společnost Optimal k dispozici (např. v souvislosti se službami technické pomoci uživateli), bude nakládáno v souladu se současně zavazující Politikou soukromí společnosti Optimal. Politika soukromí společnosti Optimal je vždy k dispozici na adrese:.

Ano skutečně končí tak jak končí. Adresa tam není. Navíc to vypadá, že to co instalujete je spíš Spyware, ale třeba jim jen křivdím a jejich aplikace je tak úžasná jak uvádí na webu:

Řešení

Zrychlení Počítače otestuje Váš počítač, vyhledá nastavení, procesy a soubory, které zpomalují Váš počítač a následně použije řadu efektivních optimalizací a nástrojů pro optimalizaci Vašeho počítače. Prostřednictvím jednoho kliku budou nastavení sítě , pevného disku, paměti RAM a funkce procesoru úplně oskenované, vyčistěné a také optimalizované pro nejvyšší výkon. Nezaměnitelný a jednoduchý program Zrychlení Počítače pomůže tak, aby Váš počítač pracoval rychleji a lépe.

Dejte si záležet a prostřednictvím jednoho kliku ve Zrychlení Počítače, si zrychlete počítač tak, že to u počítače ocení i jiný počítač. Kdyby tohle využili všichni lidé na světě. Třeba by nebyl u dalších Windows potřeba nový HW. Stačilo by zrychlit. Mimochodem čištění disku, RAM a funkcí procesoru bych snad ani nechtěl zažít.

Autor čerpal odsud:Odkaz

PS: Koketoval jsem s myšlenkou angažovat se v reklamním Affiliate programu, a tak na nebohých klikačích na Lupě něco trhnout. Ale pak jsem si to rozmyslel… nakonec myslete i vy na svou karmu (Mora TOP Vega 10E).

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).