Hlavní navigace

Management Blog, veselý komentář a kdo má u mě pivo?

13. 2. 2006 10:47 (aktualizováno) Petr Šnajdr

Už chvíli přemýšlím nad tím co s blogem. Jako vždy, je na vině čas. Není ho moc a tak tak stíhám co stíhat mám a případně co mě baví. Rád bych s jarem vyrazil zase někam na Křivoklátsko, do ZOO, do botanické zahrady a dokud se teplota bude udržovat pod bodem mrazu, není to ještě tak zlé. Jenže je. Minulý týden jsem notebook zavíral dvakrat po půlnoci a pak se teprve vydal zasněženou Prahou ku domovu …

A tak kdo ví zdali dojde na zásadní upgrade blogu, který bych rád někdy realizoval. Aby tak bylo někoho kdo do něho bude psát! Na druhou stranu pár věcí mám rozepsáných a nechávat je v šuplíku nechci. Chtěl bych se věnovat věcem okolo PMI, Six Sigmě, možná se trochu rozepsat o ITIL. Z technologií o konvergenci Internetu, mobilních komunikací, automotive a dalších. Prostě témat je dost a na hodně dlouho.

Pár týdnů ovšem zbylý čas budu zřejmě věnovat Lupě. Původní článek o Aktuálně.cz se poněkud zvrhnul a tak než dojde na samotné Aktuálně.cz, bude to ještě chvíli trvat. Mimochodem u článku Co čeká české portály mě docela úpřimně rozesmál jakýsi „tony“. Podle toho co píše se zřejmě neznáme, ale jeho příspěvek je opravdu veselý.

Pokud Tony najdete odvahu mi napsat, tak u máte u mě jedno pivo. Tak jsem se nesmál hodně dlouho.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).