Hlavní navigace

Management Blog Petra Šnajdra - Témata označená nálepkou Hezké výlety

  • Konečně pořádný dárek pod stromeček

    Už jste si napsali co by jste chtěli najít pod stromečkem? Není mnoho dárků pro opravdové muže a opravdové ženy. Pro ty, kteří rádi vzhlíží k oblakům, stejně jako kdysi bratři Wrightové, bych tu ale přeci jen pár tipů měl. Co třeba vyhlídkový let nadzvukovým stíhacím letounem? Rezervace přes Internet online :)
    3. 10. 2007 21:14 (aktualizováno)
  • Výlety za babím létem a barevným listím

    Když pozvednete oči od obrazovek počítačů, můžete snad i za vašimi okny zahlédnout jeden z velkých divů přírody, který se dostavuje pouze jedenkrát do roka: babí léto. Byl by hřích ho nevyužít a nevyrazit do přírody, mezi stromy. Za léto jsem nasbíral několik tipů. Mnoho z nich je v okolí Prahy, takříkajíc za humny, ale za některými se budete muset vypravit dál.
    15. 9. 2006 17:02 (aktualizováno)
  • Jeskyně pod vrchem Babka

    Brdské pohoří, které začíná kousek za Prahou a táhnou víc než 70 km na jihozápad. Souvislý pás lesů působí mnohdy fádně a nezajímavě, ale ukrývá místa které se svou krásou vymykají lesčemu co kolem Prahy můžete najít. Jedním z takových míst je vrch Babka kousek od Řevnic. Jméno Babka nebo odvozeniny z Baba jsou v okolí Prahy dosti frekventované. Babu najdete v Dejvicích, v Modřanech, v Brdech samotných pak najdete Malou a Velkou Babu a také naši Babku.
    25. 6. 2006 10:01 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).