Hlavní navigace

Firefox 3.0 si nestáhli v 7 zemích na světě

19. 6. 2008 1:15 Tomáš Kapler

Firefox nabízí zajímavou mapu stahování nové verze, z které se dají vydolovat zajímavá statistická data o používání nejen Firefoxu, ale vlastně Internetu jako takového. Nový Firefox si lidé (zatím) nestáhli v 7 zemích: Západní Sahara, Francouzská Guyana, Jižní Georgia a Sandwichovy ostrovy, Guinea-bissau, Severní Korea, Špicberky a Jan Mayen a Východní Timor.  Asi se mnou budete souhlasit, že to jsou všechno země, kde byste nechtěli bydlet ani s ohnivou liškou či červenou pandou za každým stromem. Ale již třeba takový Svatý Tomáš a Princův Ostrov s jedním uživatelem bych rád vyzkoušel, zajímal by mě vliv nulové Coriolisovy síly na můj oblíbený jachting a rovníková podmořská fauna a flora při potápění. Mimochodem, Čechů nás bylo doposavaď 67010, tedy nějaké procento a půl celkové české internetové populace.

Testy a srovnání nového Firefoxu i Opery od webdesignéra co má na starosti aktuálně kolem stopadesátky webů vám dám vědět samozřejmě v nejbližší době, zatím to vidím tak, že jestli váš web fungoval bez „háčků“ ve FF 2 a Opeře 9, tak ani s novými verzemi se nebudete muset strachovat (jestli znáte někdo nějaké problémy tak sem s nimi, vyzkouším).

Sdílet

  • 15. 1. 2023 13:51

    Nogoom Methalya

    كيفية تنظيف الجزء الخارجي من مكيف الهواء
    استخدم مفك براغي خاص لفك السطح الأمامي (الخارجي) للمحرك ، ثم قم بإزالة الجزء العلوي من مكيف الهواء ، مع الحرص على عدم إتلاف الأسلاك.
    استخدم مكنسة كهربائية أو مكنسة خشنة عادية لإزالة الأوساخ من المحرك والمعدات.
    ثم أضف الصابون أو محلول التنظيف إلى المكان المتسخ ونظفه برذاذ الماء ، قبل رش الماء تأكد من تغطية السلك بغطاء بلاستيكي.
    اشطف الأوساخ من الداخل والخارج ، قم بإزالة الماء المتسخ من ملف تكييف الهواء ، ثم جفف بالمكنسة أو جفف.
    قم بتنظيف الغبار المتصل بزعانف ملف تكييف الهواء ، ويمكنك استخدام مكنسة كهربائية بسرعة أبطأ ، أو استخدام فرشاة خاصة.
    أعد تركيب المحرك أو الجزء الأمامي من الوحدة.

    شركة تنظيف مكيفات بالدمام

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).