Hlavní navigace

My víme, je přefacebookováno, jenže co naplat

30. 9. 2011 15:25 Redakce

Poslední dva týdny to na titulní stránce Lupy vypadá, jako ve filiálce Facebooku. Tento týden jsme se alespoň rozhodli slůvko Facebook vypouštět a nahradit pojmy jako „sociální sítě“ nebo „Mark Zuckerberg“. I tak polovina vydání za poslední dva týdny mířila směrem k Facebooku. Zkrátka, bylo přefejsbůkováno.

Důvod k tomu ovšem byl jednoduchý, konference F8 přinesla pořádnou porci novinek, řadu spekulací pro budoucnost a řadu bezpečnostních i obchodních dopadů. Takže bylo, čemu se věnovat. Víme, že někteří jste na Facebook alergičtí, jenže už to tak je, na Facebooku je více uživatelů, než na internetu :) A to jsme nerozebírali každý detail, jako je zprovoznění Timeline místo vašeho Profilu před tím, než to Facebook oficiálně nasadí.

Trochu se to zlepší přespříští týden, ten příští nás čeká Social Marketers Summit, tam se pravděpodobně také někdo zmíní o tom, že Facebook existuje, ten přespříští ale bude pražský Google Day 2011 a tam se určitě o Facebooku oficiálně mluvit nebude. O den později, 11.10. nás čeká Mobile Internet Fórum, tam se bude mluvit hlavně o mobilech, mobilních platbách a nejblíže sociálním sítím budou geolokační aplikace a zkušenosti restauratéra s FourSquare v podání Matouše Petráně.

Snad vám to zlepší náladu.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).