Hlavní navigace

Redakční blog Lupa.cz - Témata označená nálepkou startupy

  • Startupy na Lupě aneb třetí článek

    Možná jste si toho už všimli. Lupě přibyla ve vší tichosti nová „sekce“ nazvaná Startup se svou vlastní adresou Startup.lupa.cz. Malý krok pro lidstvo, velký pro Lupu. V čem? Startupům jsme se na Lupě věnovali dlouhodobě a rádi, jenže to mělo své „jenže“. Tím prvním byla ekonomická krize, která nám nedopřála dostatek kvalitních startupů, o kterých by stálo za to psát…
    10. 8. 2011 16:08
  • Představení startupů formou rozhovorů vás zřejmě zaujalo

    Ke startupům máme na Lupě přístup takříkajíc evangelický, nebo-li pod obojí. Na jednu stranu je máme rádi a se zájmem sledujeme, co se v české kotlině rodí, na druhou stranu je těžké takové články popasovat k jiným „tradičně lupáckým“ tématům. Ostatně, jak se hodí článek o startupu, do něhož dva studenti dali své úspory z brigády v mléčném baru vedle článku, v němž tři společníci prodali síť pokrývající severočeské aglomerace za desítky milionů korun?
    26. 4. 2011 21:49 (aktualizováno)
  • Místo lkaní novinářům myslete na to, čím je vaše služba přínosná

    V poslední době se objevilo několik kritických článků na práci „českých IT novinářů“. Často pláč na špatném hrobě. V tomto případě rovnou zareaguji konkrétně na téma, co mi dnes utkvělo v paměti: na článek člověka stojícího za českým projektem Jabbim. Ten se podivuje, že českým projektům média nevěnují mnoho pozornosti.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).