Hlavní navigace

Atlas.cz bude mít novou home page

28. 8. 2006 16:22 (aktualizováno) Petr Šnajdr

Už několik týdnů mě všichni uhání, že nepíšu do blogu a tak neví co se kolem děje. Pravda, času není mnoho, ale pokusím se to napravit alepoň malou ochutnávkou jedné z mnoha věcí na kterých pracujeme. A tou bude pro začátek samotná domovská stránka Atlas.cz.

Když se podíváte do minulosti Atlasu, najdete zde několik poměrně rozdílných konceptů domovské stranky. Vzpomínáte si ještě na dobu kdy Atlas vypadal takto?

Prastará HP Atlasu

To byla doba. Pravda je, že si člověk vzpomíná spíše na ty lepší věci, třeba na to, že chodilo výrazně méně spamů. A na ty horší? Na ty zapomíná. Například na dialup připojení k Internetu po kterém stáhnout něco většího se pěkně prodražilo …

Před touto home page měl Atlas ještě jinou, na které byla postava z řecké mytologie – Atlase. Atlas je jeden z titánů a byla mu svěřena úloha nést na svých ramenou zemi i nebesa. Bohužel nějaký použitelný screenshot z této doby jsem nenašel. Pokud o nějakém víte, sem s ním a já hosem moc rád přidám :-)

A jak tedy bude vypadat nová home page? Tak tady to je

Náhled jedné z verzí nové HP Atlasu

Schválně ji porovnejte s její starší sestřičkou. Ale není život jen o home page a tak se můžete těšit na něco víc. Dokonce to nebude trvat ani nějak dlouho viz. následující obrázek:

Odpočítávání

Ps. Vytváření toho flashe bylo vůbec vtipné. Nezávislému posluchači to muselo připomínat známou scénku s Felixem Holzmannem „Včera, dnes a zítra“. Zejména když se kancelářemi nesla věta „dnes potřebuji zítra“ a další jí podobné.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).