Hlavní navigace

Předvánoční tipy na dárky

5. 12. 2007 23:45 (aktualizováno) Tomáš Kapler

Občas tu chci psát o projektech, webech … které mě zaujaly – moc jich není, když čtete denně asi 50 RSS zdrojů z US, UK, IT, ES, SK, CZ … a prohlížete tak sto webů, tak vám všechno docela zevšední.

Dnes jsem ale v novinách (podotýkám papírových) narazil na jeden odkaz, který mě zaujal a hned jsem si říkal, že je to skvělý dárek pro 25 % populace – obchod pro levoruké. Přijde mi to výborný a zároveň velmi odvážný nápad, který nicméně zakladatelům jistě vyjde. Určitě to není nic nového, určitě se o tom již mnohokrát psalo, já na to ale prostě narazil až teď.

Podle statistiky by měl mít v průměru každý člověk v okruhu svých nejbližších někoho, kdo používá jako hlavní levou ruku, u mě to tedy neplatí, ale kdyby ano, tak bych měl vánoce vyřízený.

Když už jsem zabrousil na téma vánoce – osobně jsem v posledních letech kupoval dárky v Naoku (v Praze, kousek od Kotvy), nicméně před půl rokem jsem tam byl a už tam měli všechno také takové nějaké trapné (a drahé).

Přítelkyni jsem vybral nějaké to spodní prádlo – líbí se mi, že s takovým dárkem vlastně obdarovávám i sebe ;) To bude asi můj jediný online nákup, jinak mám před vánoci s eshopy spíše blbé zkušenosti, u prádélka ale potřebuju někoho, koho znám, aby mi to případně dokázal vyměnit, protože dámské velikosti jsou pro mě španělská vesnice.

Zatím jsem nesehnal žádný dárek, který by byl nějak zajímavý, vtipný a přitom inteligentní. Sháním třeba cestopis Kryštofa Haranta (jo toho z halfspoons & without satelites), ale vypadá to, že poslední verze vyšla v roce 1854, nicméně je to nyní dostupné na internetu, takže možná vytvořím originální dárek – nechám to profi vytisknout a vsadit do vazby.

A co vy, máte nějaký tip na zajímavé dárky?

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).