Hlavní navigace

Tomáš Kapler na Internetu

  • Peníze pro Internet do škol? Nedávat!

    Možná jste zaregistrovali ve zprávách na Nově, nebo třeba na Digiwebu, že Ministerstvu školství chybí peníze na připojení k internetu pro základní a střední školy, a žádá po Ministerstvu financí zvláštní miliardovou dotaci. Jsem velký fanda Internetu ve školách, kdyby to záleželo na mně, měl by mít každý žák na všech hodinách kromě tělocviku k dispozici počítač s Internetem. Ale na tento požadavek říkám Rozhodně NE!
    10. 5. 2007 0:14 (aktualizováno)
  • Seznam zavádí "sváteční" loga

    Všiml jsem si toho včera, ale protože jaksi nebylo kam psát, tak jsem to nechal být, doufaje, že o tom napíše někdo jiný. Seznam včera při oslavách Dne vítězství upravil své logo – bohužel jsem si jej včera neuložil a v cache jej nemám. Třeba jej někdo najde a odkáže v diskusi, já jej zatím alespoň popíši: logo mělo po stranách státní vlajky a vůbec vypadalo trochu slavnostněji.
    9. 5. 2007 13:28 (aktualizováno)
  • Blogy na Lupě asi díru do světa neudělají

    Kdo sleduje jako já místní blogy od začátku, tak si jistě pamatuje situaci, která panovala několik měsíců od začátku – tedy že si blog založila nějaká pubertální školačka, co vůbec netuší co je Lupa zač a založila si zde svůj deníček o tom, jak dnesna poprvé políbila kluka, jak má ráda koníčky a že růžová košilka pro panenky je to pravé.
  • Spameři to mají těžké

    Spameři to mají těžké. Aby ty jejich maily prošly všemožnými filtry, snaží se přidat i nějaký ten smysluplný text či jinak oblafnout filtry. Dnes mi zas prošel jeden spamovými filtry (poměr mám asi 300 zachycených ku 3 třem nezachyceným denně), a alespoň jsem se u něj zasmál: Vypadal takto: zadni si okusuje. Hello, You can allure married woman with huge? Open WWW / RXSHOP1 / NET. Replace / with . hovani kocky. Prvnim blizkym kontaktem mezi dvema kockami znacne vysky vetsinou dopadnout na tlapky.
    2. 5. 2007 20:49 (aktualizováno)
  • Co je to ten Internet?

    Tak už mi to nedalo a založil jsem si i já blog na Internetu. A aby to nebylo málo, pojmenoval jsem jej Internet, takže až se zas někdo bude příště ptát, Co je to ten Internet, tak už budete vědět – „to je přeci ten blog!“ Asi budete chtít vědět něco o mně – bude mi 30, Internet používám aktivně 12 let, posledních 8 let zhruba 12 hodin denně. Mé iniciály nejsou RH, což samo o sobě nezaručuje nekvalitu, ale jistý náznak by to jak doufám mohl být…
    30. 4. 2007 18:47 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).