Hlavní navigace

Názor ke článku Hyde park od Brý den - Česká televize si z diváků dělá dobrý den....

  • 16. 2. 2012 11:26

    Brý den (neregistrovaný)

    Česká televize si z diváků dělá dobrý den. Není to zdaleka vyjimečně, kdy je přenos skrze skype naprostou katastrofou. Vůbec volba této technologie je zcela zvrácená a nemohl ji udělat nikdo soudný, kdo věcem rozumí alespoň na úrovni poučeného laika. Ledaže by za to dostal od skypu všimné. Hydepark navíc stejně, pokud jde o to, co je ve vysílání, sám volá lidem a né lidé hydeparku. Takže výmluva o přibližování se lidem je celkem srandovní a působivá, leč naprosto falešná.

    Myslím, že ČT jde hlavně o to, udělat reklamu vyvoleným produktům. Vyvoleným proto, protože jsou dobře využívány a zneužívány k politickým cílům. Skype pak zdá se je dobrý i k odposlechům (Pitr, kauza Megaupload). Nejmarkatněji to jde vidět právě u facebooku, který je schopen leccos (sice nepohodlného, ale legálního - i v českém jazyce) zcenzurovat velice rychle, ale třeba výzvy k násilí při předvolební kampani do poslanecké sněmovny nebo řadu zjevně falešných profilů fb toleroval řadu týdnů, měsíců, možná dodnes.

    Myslím, že česká televize je velice tučně námi placená a i když rozpočet této organizace plné korupci jakože odsuzujících novinářů a celebrit je utajován, protože my z plébsu bysme mu prý neporozuměli, tak bych si dovolil tvrdit, že by se v něm náklady na zajištění spolehlivějšího přenosu snadno ztratily a diváci by tak nemuseli u vysílání vládní televize ještě více trpět.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).