Hlavní navigace

Názor ke článku Hyde park od K.J. - Celá beseda k 20 letům internetu v ČR...

  • 15. 2. 2012 15:24

    K.J. (neregistrovaný)

    Celá beseda k 20 letům internetu v ČR právě spojením s J.Vránou ukázkově ilustrovala, jak na internet se stále nedá v ničem spolehnout. Nejprve J.Vránovi nebylo téměř nic rozumět, aby nakonec vše přestali přenášet.
    Bohužel tohle byla typická ukázka principiální neschopnosti aplikačních programátorů, kteří jsou schopni věci ladit jen na dvou u sebe stojících počítačích. Nejsou prostě ze zásady ochotni se zabývat tím, co bude, když nebude dostatek přenosové kapacity. Normální člověk by totiž měl připravený v kapse mobilní telefon, aby v případě výpadku dovysvětlil věc po telefonu (když už vystupuje v přímém přenosu v televizi).
    Ale ono vlastně vysvětlit něco tak, jak to J.Vrána udělal zde v článku pár frázemi, kvůli tomu je skutečně zbytečné platit peníze za telefonování. (Ovšem možná, že to právě pro onen hloupý obsah přerušili až v České televizi.) Zároveň to ale ukazuje, jak není možné hned tak něco věřit lidem jako Vrána, který ani netuší, co se může při internetovém spojení dít a možným problémům se pokud možno nějak snažit vyhnout. A podle mě zrovna takto tenhle člověk asi netuší, jaké skutečné problémy s ochranou dat v "jeho" Facebooku vůbec mohou nastat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).