Hlavní navigace

Martin@Lupa - Témata označená nálepkou Domény

  • CZ.Nic má nový web

    Správce národní domény .CZ má od pátku nový web. Mě osobně nová podoba webu moc nenadchla, ale posun od předchozí verze tu vidět zcela jistě je. Novou podobu webových stránek si můžete prohlédnout na www.nic.cz. Co na to říkáte?
    11. 6. 2006 13:07
  • Ceník .EU domén: až 5000Kč za jednu?!

    Již tento pátek přechází registrace .eu domén do volné fáze. To znamená, že každý z nás si bude moci zaregistrovat svou doménu .eu bez vlastnictví přednostních práv. Z tohoto důvodu jsem připravil malý přehled cen registrací domén .eu u jednotlivých českých registrátorů. Do přehledu jsem zahrnul všechny registrátory uvedené v seznamu registrátorů na stránkách EURidu, kteří službu registrace domén nabízejí na svých webech, a také Media4web s.r.o., který je členem COREnicu, což je akreditovaný reg
    3. 4. 2006 20:16 (aktualizováno)
  • Registrace domén .eu v Sunrise Period odstartovala

    Dnešním dnem odstartovalo čtyřměsíční období, v rámci kterého mohou vlastníci přednostních práv (ochranné známky, …) registrovat doménu .eu. Pro běžnou registraci si budeme muset počkat do 6.4.2006. K současnému dni je v ČR 13 společností majících status registrátora .eu domén.
    13. 2. 2006 10:11 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).