Hlavní navigace

GalerieProlhanych.cz - bulváru oplácíme stejnou mincí

17. 2. 2009 23:02 (aktualizováno) informatik

To jsem si tak nedávno procházel jedno diskusní fórum a kliknul na odkaz v patičce profilu jednoho uživatele – odkaz směřoval na Galerii Prolhaných (bulvárních novinářů). Zprvu jsem nechápal, jaký má ten web smysl, ale když jsem spatřil pod projektem podepsaného Martina Michala a v komentářích pod profily jednotlivých bulvárních novinářů – dá-li se bulvární novinář vůbec nazývat novinářem – se až příliš často skloňovalo jméno Helena Vondráčková, bylo mi hned jasné, která bije ;-)

Sklad.Obrazku.Net

Ač rozhodně nepatřím do fanklubu Helenky Vondráčkové a stejně tak nemusím ani pana Michala – možná díky jeho prezentaci v bulváru, který jej nevylíčil zrovna v dobrém světle – tak přesto musím smeknout. Dobrá práce, řekl bych. Tento projekt se mi opravdu líbí a konečně se někdo dokáže proti bulvárním lžím bránit i jiným způsobem než žalobami, které v naší banánové republice imho moc nefungují. A jak se vlastně brání? Samozřejmě bulvárními lži! Teda alespoň doufám, že jsou to také jen smyšlenky. Nebo nás chce pan Michal přesvědčit, že v bulvárních redakcích pracují samé lehkomyslné štětky, alkoholici, maniodepresivní gayové se sklony k sadismu a tlusté nepřející kozy?

Možná, že v redakcích novin jako Blesk, AHA, Štastný Jim, Šíp, Spy a Rytmus Života a jim podobného odpadu takoví lidé skutečně pracují. Možná jsou ty informace na GalerieProlha­nych.cz založené na důvěryhodných zdrojích, které si přirozeně nepřejí být jmenovány :-D

Ať je to, jak chce, pobavil jsem se.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).