Hlavní navigace

Není nad to se v pondělí po ránu dobře pobavit

24. 11. 2008 9:04 Lukáš Nevosád

Tak si dnes po ránu čtu poštu, která se za víkend nashromáždila, a o jeden kousek se nemohu nepodělit. Přišla mi totiž tiskovka ČTK (protext), s nadpisem „Encyklopedie Skins.cz dokončila vývoj špičkového Katalogu firem“.

Že nevíte, co to je encyklopedie skins.cz? Vybírám z tiskové zprávy:

Tým multimediální encyklopedie Skins.cz dokončil vývoj nového špičkového Katalogu firem. Obrovskou výhodou nového Katalogu firem je relativně neomezený prostor pro každou firemní prezentaci. Zatímco většina ostatních produktů na trhu nabízí pro popis firmy často jen 150 až 300 znaků, nejlevnější prezentace na Skins.cz nabízí přes 8.000 znaků a nejlepší prezentace dokonce přes 51.000 znaků pro popis činnosti libovolné firmy!

Tady jsem se zasmál poprvé. Ale přejděme k technologiím:

Každý majitel prezentace má právo měnit a vylepšovat svou prezentaci prakticky kdykoliv podle svých aktuálních představ a díky vynikajícímu systému MediaWiki má k dispozici plnou podporu pro minimálně 100 národních jazyků!

Poté, co jsem se dočetl, že celý systém běží na MediaWiki, nelenil jsem a hned se na web podíval: Skins.cz.

A co že je to tedy vlastně skins.cz? Skins.cz je česká multimediální encyklopedie. Je to druhá největší wiki encyklopedie na českém internetu, …

Mno, každopádně snaha se cení a link z Lupy si projekt určitě zaslouží :-)
Zdroj: tiskovka

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).