Hlavní navigace

Názor ke článku Jano, Vladano, Michale... nespamujte! od Jaro - Když čtu slova o autocenzuře, jako bych četl...

  • 24. 5. 2007 6:08

    Jaro (neregistrovaný)

    Když čtu slova o autocenzuře, jako bych četl maily přmo od pana Maleho, který přesně tyto věty rád používá. Když napíšete na rejstrik firem, aivision nebo topInternet, bud vam neodpovi nikdo nebo odpovi pan Maly, přičemž mate pocit ze z vas nekdo dela blazna.

    Patrim mezi postizene, co pred nekolika roky nejak reagovali na nejaky zrejme spam. Dozvedel jsem se to až kdyz mi po dvou letech prisla faktura na uhradu za prezentaci za dva roky zpatky a rok dopredu - a samozrejme vyhruzky soudniho vymahani. Vzhledm k tomu ze jsem se nechtel s nikym soudit o platnosti / neplatnosti smlouvy, kterou jsem pred tim nikdy nevidel, provedl jsem uhradu a podal vypoved. To jsem netušil, ze provest vypoved smlouvy neni az tak snadne. Nevim zda se to uz nekomu podarilo. Ja jsem tu vypoved dorucil e-mailem, pak doporucenym dopisem, pak dopisem do vlastnich rukou a nakonec osobne do sidla firmy k cemuz jsem si prizval svedka. Presto firma stale tvrdi, ze smlouva nebyla vypovezena. Z topinternet mi nyni opet odpovedel pan Maly, ktery me vyzval, abych jednoduse podal vypoved. No reknete, neni to pekna šaškarna?
    Muze mi nekdo poradit, na koho se obratit o pomoc nebo jak postupovat, pokud se chci zbavit provozovani sluzeb o ktere nemam zajem od firmy s niz nechci mit uz nic spolecnyho?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).