Hlavní navigace

php

  • Navýšení rychlosti u Nextry

    Tak jsem byl zase jednou nepříjemně překvapený. Tentokrát svým poskytovatelem ADSL služeb – Nextra alias GTS Novera. Už při sjednávání služby mi přišla velmi zvláštní jejich pružná cenová politika. Každý měsíc firma nabízí nové programy, v tom přece něco musí být. A teď nové navýšení rychlosti. Je sice super získat za stejnou cenu výrazně rychlejší připojení, ale proč si svých stálých zákazníků nehledí stejně jako nových? Přece jenom konkurence je velká a není velký problém přejít jinam.
    13. 4. 2006 22:43 (aktualizováno)
  • Může grafik udělat validní CSS layout?

    Strašné. Příšerné. Lidi. prosím vás, mějte rozum. Nedávejte PROBOHA grafikovi dělat webové stránky. Ti lidi jsou určitě schopní, kreativní, zaslouží si určitě úctu a respekt. Ale webové stránky, to je o něčem jiném. Mám předělávat jeden web, který je kompletně v CSS, validní XHTML 1.0, prostě fajn.
    15. 8. 2006 9:00 (aktualizováno)
  • Eurotel a doklady na DobijGo

    Používám Eurotel službu GO, tedy předplacenou kartu. Telefon si dobíjím přes internetovou banku GE. Protože se blíží závěr roku, napadlo mne: Zajdeš si do Eurotelu, ať ti na to dají doklady, dobrých sedm tisícovek do odpočtu daňového základu. 1. Eurotel – first contact: Zlín Carrefour Po prvním podezřívavém pohledu co to vlastně po něm chci, a prvním odmítnutí, že to není možné, se prodavač/nabízeč milostivě přesunul od nabízecího pultu k počítačovému stolku…
    13. 2. 2006 10:14 (aktualizováno)
  • PIPNI hledající a nalézající

    Na to, že bratři Šimonkovi jsou velcí hráči vabank co se týká hostingu jsme si už zvykli. Většina solidních i méně solidních tvůrců stránek nad nimi už zlomila hůl a našla si sice méně, někdy i stejně komfortní, ale zato spolehlivější hosting. Mezitím se obchodním modelem inspirovalo, ba i vzniklo pár jiných firem, nad naivitou jejichž zákazníků jsme „my poučení“ jen kroutili hlavami.
    13. 2. 2006 10:11 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).