Hlavní navigace

php - Témata označená nálepkou Webdesign

  • Google Chrome udělal dojem hned na první pokus

    (Napsáno v prohlížeči Google Chrome) Tak jsem tu novinku taky prozkoumal, když už to bylo i na Nově. A … jsem mile překvapen. Všechno funguje jak má. Oblíbené Bookmarky.cz ta­ky. Ale co jsem opravdu nečekal: rychlost. Prohlížeč se otvírá i zavírá bez dlouhého škrabání po disku, všechny stránky fungují vůbec velmi (!) svižně - proti Firefoxu i bez výrazných paměťových nároků.
    4. 9. 2008 9:27 (aktualizováno)
  • Potrapte si svého webdesignera

    Máte pocit, že ta osoba, které jste zadali vytvoření svých nejbáječnějších a nejoriginálnějších stránek je nějak příliš laxní, vzhledem k tomu, jak ji královsky platíte? Zkuste ji potrápit několika vtípky či drobnými zlomyslnůstkami, kterým se každý webdesigner rád zasměje. 1) KONTAKT a) Potřebujete svoje stránky rychle? Nejvíce je urychlíte tím způsobem, že najdete na webu náhodně cca.10 webdesig­nerských firem a pošlete jim e-mail následujícího zně­ní…
    15. 8. 2006 9:15 (aktualizováno)
  • Může grafik udělat validní CSS layout?

    Strašné. Příšerné. Lidi. prosím vás, mějte rozum. Nedávejte PROBOHA grafikovi dělat webové stránky. Ti lidi jsou určitě schopní, kreativní, zaslouží si určitě úctu a respekt. Ale webové stránky, to je o něčem jiném. Mám předělávat jeden web, který je kompletně v CSS, validní XHTML 1.0, prostě fajn.
    15. 8. 2006 9:00 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).