Hlavní navigace

Názor ke článku Pro Centrum a Atlas už není místo od Pavel - [19] co nabizi Magazin.atlas.cz navic oproti Aktualne.cz, aby...

  • 29. 9. 2006 10:59

    Pavel (neregistrovaný)

    [19] co nabizi Magazin.atlas.cz navic oproti Aktualne.cz, aby se vyplatila mu menit znacka, a ne ho zrusit a mit pouze aktualne.cz?

    Kterou znacku z Centra a kterou z Atlasu by pouzili? Jake ma vlastne Atlas znacky? Pro me osobne pusobi velmi celistvym portalovym dojmem.. jen u Centra vidim neco jako Xchat ci Aktualne, coz jsou dost silne znacky. U Atlasu vidim mail ci horoskopy a mapy, ale zadne znacky (krome te Atlas)

    Nepravdepodobne.. chtel jste rict blbost, ze? Nemluvme manazersky :) ale jinak hezky jste tu placal, to se musi nechat. No aspon ze jsme uklidili vase napady tam, kam patri.

    PS: Jak se mi tedy na gmailu podari rozdelit jeden stitek na dva? Mel jsem tam stitek: konference, a chtel jsem ho rozdelit na "konference php" a "konference seo", ale jednak se mi ty konference nedarilo zanorit do jedine s nazvem "konference", ale take mi to neslo kopirovat vic jak po 20ti mailech (pricemz v ten stitek mam cca u 6 tisic mailu, takze...) Diky za radu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).