Hlavní navigace

Názor ke článku Google + YouTube.com - hegemon videa na internetu od jilm - Neměl jsem čas zareagovat, ale díky za komentáře,...

  • 24. 10. 2006 17:11

    jilm (neregistrovaný)

    Neměl jsem čas zareagovat, ale díky za komentáře, zvláště ty kritické podněcují k zamyšlení.

    [6] Jistě jednou přijde s nějakým hezčím, lepším, výstižnějším. Do té doby si dál vystačím s tímto, který se mně osobně prostě líbí. TiVo ani IPTV rozhodně nejsou synonyma. IPTV, které nyní nabízí Telecom, je prostě televize dopravovaná po netu. TiVo, pokud jej dobře chápu, je v zásadě rekordér, takže si můžete ze záznamu pouštět něco z poměrně širokého výběru obsahu, co jste si v nějaké nedávné minulosti nahrál. Ale ani to není televize 3.0. Chybí tomu neomezenost obsahu a plná automatizovaná personalizace.

    [8] Počet lidí, kteří jej jako komunitní používají, teda rozhodně má vliv na to, do jaké míry za něj nějaký web může být označován! Z jistého pohledu je komunitním webem i tenhle blog, jsou tu přece diskuse. Ale pokud tenhle termín rozmělníme na cokoliv, kde funguje nějaká zpětná interakce, tak jeho používání ztrácí jakýkoliv smysl.

    [9] Tak já vnímám blog, že si zde mohu napsat svůj názor. Cena Facebooku není zcela fabulace, respektive není moje. Nedávno oběhla fáma, že jej Yahoo! koupí za 2 miliardy dolarů. A až jej někdo koupí, vsadím se, že ta cena bude asi taková. Jestli to teda jeho majitel stihneš ještě před splasknutím téhle bubliny. "Odsudek" komunitních portálů je právě ten názor, který zde mohu svobodně prezentovat. Myslím, že jej částečně vysvětluji, částečně se stačí spolehnout na dosavadní zkušenost se stálostí úspěchu takových služeb.

    Každopádně díky, jsem rád za každého, komu nějaký můj spot stojí za námahu sepsání odpovědi. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).