Hlavní navigace

Názor ke článku Trochu jiný pohled na situaci fy Nokia od Tomáš Kapler - Díky za doplnění - o té časové souslednosti...

  • 1. 8. 2011 10:57

    Tomáš Kapler

    Díky za doplnění - o té časové souslednosti vím, pokud vím, tak vývoj CE 7 a WP7 probíhal paralelně, kdy právě nové požadavky WP 7 vyžadovaly zásahy do CE 7. Nevím, nejsem programátor (tedy ne Microsoftí), čerpám z informací od mých zdrojů, které tvrdí, že to co tam zůstalo tam prostě zůstalo proto, že to funguje a vyhovuje plně nové koncepci.
    Samozřejmě kódy ovladačů od třetích stran je něco, do čeho Microsoft nezasahuje a nemůže zasahovat a jestli je nějaký výrobce prase a nedbá doporučení tak se častěji než jiný setká s problémem při upgrade, který předpokládá dodržení standardních funkcí.

    IMHO je to prostě akademická diskuse, co je to "udělat od začátku". Když výrobce auta udělá zcela nový model auta, udělá jej na elektriku s automatickým řidičem, nechá jen 4 pneumatiky, volant a změní podvozek tak, aby odpovídal jiným rozměrům, váhovému rozložení atd. tak já tvrdím, že udělal auto od začátku (from scratch), vy tvrdíte, že ne, že nechal kola a volant a že podvozek je jen předělaný, ne nový.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).