Hlavní navigace

Názor ke článku Nový iPhone 3G - specifikace a cena od internet - [44]. Nejsi kretén, prostě máš jiné tužby a...

  • 20. 8. 2008 13:42

    internet (neregistrovaný)

    [44]. Nejsi kretén, prostě máš jiné tužby a potřeby než někdo jiný. Nevím proč by měla být pravda, že dotykový display časem odejde, je to prostě zařízení jako každé jiné, a z lidí okolo mě ještě dotykový displej neodešel u žádné iPhone či PDA či MDA. Naopak je dost možná méně náchylný než klávesnice, která se zanese atd.
    Krom toho průměrná životnost (morální) mobilů ve světě je max. 1 rok, v česku přibližně dvojnásobek, dva roky máte záruku, takže jestli se vám do dvou let něco posere, tak dostanete nový, jestli se to posere potom, tak si koupíte nový protože beztak už ten starý bude morálně zastaralý. Je to spotřebka.
    A tu druhou část nechápu - jseš proti dotykovým displejům a pak tvrdíš, že by sis koupil zařízení s dotykovým displejem.
    Pak tvrdíš, že bys raději investoval do PDA které má asi trošku víc funkcí, ale nenapíšeš jaká funkce ti u iPhone chybí. Osobně nevím téměř o žádné funkci, kterou by iPhone neměl a většina z nich je výrazně použitelnější než jejich obdoby, které jsou jinak vidět na jiných zařízení. Jsou tři výjimky - omezení na mono BT (což je nehorázná p.čovina daná asi obchodními tlaky operátorů), připojení počítače s využitím iPhone jako modemu (což je nehorázná p.čovina daná asi obchodními tlaky operátorů, ale jde obejít) a chybějící mapová aplikace (doufejme jen otázka času, přeci jen tu není iPhone s GPS tak dlouho).
    Většina lidí tyhle 3 věci nepotřebuje a pro ně je podle mého iPhone opravdu v tuto chvíli zařízení s nejlepší použitelností (nehodnotím cena/výkon, ta záleží na hodnotě peněz pro každého konkrétního jedince). Pro ty ostatní jsou tady nové modely HTC, za které také vděčíme do značné míry Apple iPhone, vzpomeňme jak vypadaly všechny PDA do doby před rokem a kousek a jak se za tu krátkou dobu dramaticky změnily.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).