Hlavní navigace

Názor ke článku Mé hlasy v Křišťálové Lupě od wudedewo - Yuuko už měla z toho křiku chraplavé hrdlo,...

  • 15. 6. 2022 10:03

    wudedewo

    Yuuko už měla z toho křiku chraplavé hrdlo, ale přesto pokračovala. Naruko byl výkonem své přítelkyně nadmíru ohromen a uvědomil si skutečnou úroveň některých žen v sexuálním umění. Tehdy se zařekla, že to dožene a stane se lepší prostitutkou. Nemohla se dočkat konce filmu. Někteří z hráčů se shlukli kolem obličeje Yuuko, chytili ji za dlouhé hedvábné vlasy a používali je k masturbaci, zatímco pes pokračoval v souloži s její kundičkou. Vzhlédla s prosebnýma očima a v odpověď dostala několik perleťově bílých dávek spermatu přímo na obličej https://freepornsites.icu . Muži se smáli, sprcha se spermatem v jejích očích, na nose a ve vlasech. Zavrtěla hlavou a snažila se zabránit tomu, aby se jí sperma dostalo do očí a nosu. Velké tlapy psa jí vytlačily vzduch z plic, nemluvě o jeho velkém těle, které drtí matraci. Na okamžik si Jarvis myslela, že by mohla odejít, ale neudělala to. To by tomu videu dodalo šmrnc!

    Její kundička hlučně přijala mohutný psí uzel. Nakonec šelma zabořila své koule hluboko do dívčina břicha, což ji přinutilo křičet průnikem, její kunda byla příliš roztažená, než aby se vrátila do původní velikosti, a její krk se poddal. Když zvíře, stále na zádech Yuuko, dovedlo své boky na doraz, muži věděli, že ji za chvíli zaplaví psí sperma. Kameramanům se pro jednou prakticky sbíhaly sliny. Pláč Yuuko se změnil ve sténání. Pes sténal a bezděčně tlačil Yuuko do zadku, zatímco jeho penis v ní explodoval. Zalapala po dechu, ocas šelmy divoce pulzoval https://toppornsites.fun . Yuuko cítila, jak horké psí trysky měly s neobvyklou silou udeřit do stěn jeho límce, sperma bíle zbarvilo jeho útroby, každá tryska se odrazila od stěn navíc k předchozím náložím, spojeným uvnitř ní jeho velkým uzlem. Muži užasle zalapali po dechu, když viděli, že za psím uzlem začaly prosakovat první dlouhé řetězce psího spermatu. Yuuko cítila tlak ve své kundičce a břicho se jí nafouklo, byla tak plná psího masa a spermatu. Byla to jedna z deseti nejlepších mrdek, které zažila! Cítila, jak jí břicho hloupne s přídavkem psího nákladu v jejím plodném lůně.

    Yuuko zavřela oči, tvář přitisknutou na špinavé matraci několikanásobně tekuté jejich dovádění. Stěny její kundy se roztahovaly kolem ptáka a zvířecího uzlu. Ostrá psí močová trubice eruptovala celou minutu a vypouštěla do jejího lůna mohutnou dávku spermatu. Jisté semeno vytékalo z uzlu, ale měla pocit, že je ho v ní ještě pět litrů! Její prsa nepřestala dojit nepřetržitý proud vyšel z jejích prsou, dávat kameru jeden z nejžhavějších obrazů kameramani kdy viděli, většina se třásla a nemohl udržet a přijít mířit na Naruko malovat své sperma https://toppornsites.icu . Ani pocit horkého spermatu stříkajícího na kůži nevytrhl Naruko z transu, pohled na Yuuko roztažené břicho a mohutného psa nad ním se mu vypálil do mysli.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).