Hlavní navigace

Electroworld spustil internetový obchod

4. 7. 2006 10:16 (aktualizováno) skritek

Sice nevím kdy byl obchod spuštěn, protože jsem nikde neviděl žádnou tiskovou zprávu, ale obchod už běží. Je to zřejmě nějaký „testovací“ provoz.

Pokud mohu na první pohled srovnávat s velkým konkurentem firmou Datart, tak si troufám tvrdit, že se firma Netaxept při tvorbě e-shopu Electroworldu moc nepředvedla.

Co jsem letmým pohledem zjistil?
Nic moc grafika, plusem je možnost zjištění skladové zásoby vybraného zboží na jednotlivé kamenné prodejně a minusem možný rozdíl v ceně mezi kamennou prodejnou a internetovým obchodem tj. například se vám líbí Pentax Optio A10 za 9390Kč v eshopu a v prodejně může stát víc. To ale nezjistíte bez návštěvy prodejny, protože dnes se v 19:25 na telefon:00420 81­0 396 753, který je uveden u prodejny Čestlice nedovoláte.

Už jste si zkusili nakoupit? Nevíte, jak dlouho už internetový obchod běží?

Update 4.7.2006: Tak tisková zpráva vyšla zřejmě včera 3.7.2006. Více najdete ve článku na stránkách Marketing a Media. Zajímavý údaj – Datart za půl roku obsloužil 13000 zákazníků ve svém internetovém obchodě. Jen mně tam nějak nesedí to spuštění internetového obchodu Proton před několika měsíci. Dle mých informací běží už skoro 5 let.

Kde a podle čeho nakupujete elektrospotřebiče?

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).