Hlavní navigace

Richi´s blog na Lupa.cz - Témata označená nálepkou Vyhledávače

  • Google Co-op v češtine

    Google lokalizoval do češtiny další službu Co-op http://www.go­ogle.com/coop/ což je vlastní vyhledávání pomocí kterého si můžete vytvořit bud vlastní vyhledávač http://www.go­ogle.com/coop/cse/ , nebo si tohle vyhledávání můžete vložit va svůj web. Možností využití je jistě více ale dva příklady…
    21. 11. 2007 11:33 (aktualizováno)
  • Seznam dělá čistky v katalogu

    Včera jsem dostal email od Seznamu že můj web http://namobil­.loga-zvoneni.com s doplňkami pro mobilní telefony byl vyřazen z katalogu z důvodu že neobsahuje kontaktní údaje. Email od Seznamu: Dobry den, odkaz s temito udaji: URL: http://namobil­.loga-zvoneni.com Titulek: Loga-zvoneni.com Popisek: Nabídka doplňků pro mobil: loga, melodie, zvonění, barevné tapety, spořiče, java hry, videa, obrázky ro značky Nokia, LG, Motorola, Sharp, Siemens, Samsung, Sony-Ericsson, Sagem, Panasonic, Alcatel.
    13. 2. 2006 10:12 (aktualizováno)
  • Chcete vlastní "vyhledávač"?

    Tak jsem při brouzdání po scriptech narazil na php scrip na vlastní vyhledávač Sphider. Nedalo mi to vyzkoušet ho co umí a jak funguje, stáhl jsem ho do PC a chtěl zkusit na některém z free hostingů v CZ. Bohužel jsem narazil na problém se safe_mode zapnutým asi u všech zkoušených hostingů a byl jsem „nucen“ vyzkoušet ho na některém z placených.
    13. 2. 2006 10:10 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).