Hlavní navigace

Agresivní reklama na vzestupu?

19. 4. 2007 7:51 (aktualizováno) peen

Možná, že je to jen můj osobní dojem, ale zdá se mi, že v poslední době je reklama na webech čím dál tím otravnější. A to přes to, že se snažím tu opravdu nejagresivnější blokovat.

Podtrhávání od TakeIt, které se na Lupě nedávno přetřásalo hlavně kvůli rozhovoru s panem Hroncem, už celkem nevnímám, i když mi přijde dost nešťastné, že není předem jasně zřejmé, že se jedná o reklamu.

Co mne ale v poslední době opravdu dostalo je vyskakující video, které se spustí po přejetí kurzorem přes reklamní proužek T-Mobilu na Stahuj.cz. Huuuukot!

Video reklama na Stahuj

Ale není to jen Stahuj. Třeba i na Lupě mi poměrně vadí reklamní blok Googlu poměrně nešťastně vkládaný ke zprávičkám tak, že vypadá jako začleněn to textu zpravodajského sdělení před ukončení bloku článku. Pak si nejsem jist, zda dole například zalinkuji vlastní článek nebo reklamu Googlu, které se v tu chvíli zobrazuje ve viditelném poli nad patou článku.

Google na Lupe


Ale možná je to opravdu jen můj pocit a tohle všechno to bylo i dřív. A možná, že jsem si toho jen začal víc všímat pod dojmem z článků o online reklamě, které jsem v poslední době přelouskal.

Tak jako tak: „Agresivní reklamě třikrát hamba!“

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).