Hlavní navigace

Text Link Ads obchod s textovymi odkazy - funguje to!

19. 7. 2006 22:09 Nishkam Jan.

Pred nekolika dny jsem se zaregistroval na Text Link Ads a ted jsem prodal svuj prvni odkaz. Vlastne ten odkaz neni muj, ale meho sponzora, ktery se rozhodl koupit umisteni sveho odkazu na Osho RebelliousSpi­rit.com

Stranky text-link-ads.com jsou pratelske a pekne prehledne, lahudka pro vsechny vyznavace pristupnosti a pouzitelnosti. Pravidla jsou take jednoduche: 50% dostanu ja a 50% – provozovatel systemu. Registrace trvala 2 dny. Na muj nervozni dotaz proc muj site neni jeste v katalogu, clovek na podpore mi odpovedel, ze vsechny stranky zadavaji rucne. Zajimave pri tom bylo, ze odhad ceny za odkaz byl stanoven ihned automaticky. V katalogu se pak objevil s cenou 25$ za mesic. A tak uz mam prvniho zakaznika! Dulezite pro mne bylo, ze system muzu pouzivat zaroven s Google AdSense a to proto, ze neni kontextovou reklamou. Ta je v pravidlach AdSense zakazana.

Zajimave jeste je specialni akce pro nove zakazniky – jako novy zakaznik dostanete 100$ balik zdarma. Jestli jsem to dobre pochopil, staci za 25$ koupit odkazy a dostanete celkem 125$.

Existuje neco podobneho v CR?

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).