Hlavní navigace

Názor ke článku Google Gears - online aplikace offline od ixus - Zdravím, taky nejsem studentík, je mi 33 a na...

  • 5. 7. 2007 8:29

    ixus (neregistrovaný)

    Zdravím,
    taky nejsem studentík, je mi 33 a na netu a PC pracuji denně již řadu let. Za tu dobu jsem provedl spoustu různých pokusů s migrací na různé platformy. Zároveň musím mít dualboot a na disku se mi točí WIN XP a Linux Mandriva. Mám PC, notebook a mobil s WIN Mobile. Hodně jezdím a potřebuji mít přístup ke svým datům odkudkoliv, také dost spolupracuji s lidmi umístěnými geograficky v jiném městě, státu, kontinentu...
    No a teď k věci, samozřejmě uznávám že momentální stav Gůglích aplikací se někomu může zdát směšný ale to jde zvládnout a vývoj je patrný prakticky každý den, největší problém při všech těch mých pokusech byl s udržením konzistence dat při jejich využívání z různých zařízení a OS.
    To mě nedávno přivedlo k přechodu na Gmail, Docs nejen s osobními záležitostmi ale i firemními.
    Zatím to klape perfektně, sice někteří kolegové ze začátku prskali že se musí kvůli mně znovu něco nového učit, nicméně při troše úsilí se povedlo.
    Jsem asi technický fanda a nejsem zcela objektivní, ale tomuto trendu směrem k online office velmi fandím a to o čem jsem nevěřícně před lety četl se stává skutečností a jsem všemi deseti pro.
    MMCH, z MS aplikací vlastně používám jen OS.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).