Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Windows 8 je nejlepší OS (zítřka).

  • 8. 3. 2012 12:06

    admin.

    Mno nevím. Osobně jsem přesvědčen, že za obchodním úspěchem Apple je především dokonalý marketing. Nic jiného. Technicky horší a uzavřenější systém vítězí. Možná je to dobře...možná špatně já nevím. Pouze pozoruji trendy které jdo podle mně k horšímu:
    - kapacitní display...přinesl snad jen efektní posouvání nabídek a fotek. jinak na rozdíl od stylusu se na to nedá prakticky psát. Z legrace jsem si nedávno dal závod s jedním zarytým jablíčkářem a náhodný text (cca 1000 znaků) jsem měl stylusem naťukaný o třetinu rychleji a s jednou desetinou překlepů oproti němu.
    - omezené možnosti konektivity s počítači : když pominu fulljablíčkářskou minoritu (myslím tím ty co mají Macka i na stole) chodí za mnou fůra lidu, co zakoupili ajfoun a chtějí po mně nějak to propojit a uspořádat s kompem a nejlépe v práci doma i na noteboooku a nevědí si s tím rady. Často jsou jejich požadavky zcela nerealizovatelné a když se ptám proč předražený apple a ne třeba Nokia,HTC nebo Samsung odpověď je víceméně "protože je to kchůůůl a má to Mařka i Pepa".

    No a mohl bych pokračovat, pro své Apple si nenapíšete jedionou řádku kódu, Nelze rozšířit paměť zastrčením paměťové karty atd atd.

    A jablečný vovce hýkají blahem.....a ostatní výrobci se opičí....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).