Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku ÚOHS zahájil šetření mobilních operátorů ve věci nespravedlivého účtování.

  • 17. 10. 2010 9:43

    Jaromír Adámek (neregistrovaný)

    pepa: no jasně a toho kdo má barák za 30M a protopí měsíčně 10k zase nezajímá kolik stojí kWh... Kdybys byl takový podnikatel a bylo ti to jedno, tak to tu ani nečteš a navíc opravdový podnikatel se snaží šetřit náklady a takovou blbost " je mi fakt jedno jestli nase firma zaplati za telefony mesicne o 10 tisic vic nebo min" by nikdy nenapsal.

    Tomáš udělal správnou věc, opravdu u nás je hovorné přemrštěne drahá a podle mě je to kartelem místních operátorů (omezením vstupů dalších díky už rozdaným třem maximálním frekvenčních pásem atd.).

    Je to stejné jako u bank, u nás jsou pobočky cizích bank a bero u nás poplatky a když s jich ptali proč, když to v zahraničí u jiných svých vlastních poboček nedělají, tak řekli, že TADY JE NA TO TRH ZVYKLÝ, ŽE JIM TO PROJDE!!!

    Jsem velmi rád, že jsou lidi jako Tomáš. Bank jsou po světě tisíce, ale mobil nemůžete mít z USA, to jsi pepo opravdu přestřelil a když už víš o cenách roamingu, tak jsi chtěl Tomáše spíš jen popíchnout a nebo shodit. Ve skutečnosti jsi shodil ale jen sebe, sám jsem podnikatel a lidi tvého "kalibru" vesnického burana ala podnikatele - veksláka po roce '89, kteří přehazovali peníze vidlemi, ožírali se a nevěděli co se životem, prostě nemám rád.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).