Hlavní navigace

Názor ke článku Mac OS X Snow Leopard nebo Windows 7? od SEO & Reklama na Internetu - [5] problém je, že když chce člověk dělat...

  • 26. 10. 2009 18:32

    SEO & Reklama na Internetu (neregistrovaný)

    [5] problém je, že když chce člověk dělat na windows úplně základní věci, jako prohlédnout video, oříznout obrázek atd. tak musí stahovat nějaké aplikace z bůhví jakých zdrojů, protože systém sám pro to neobsahuje použitelný nástroj. Samozřejmě když bych si nelámal hlavu nějakými licencemi, tak použiju něco za pár prstů, ale takhle musím stáhnout a nainstalovat třeba 10 freeware aplikací na úpravu obrázků, než najdu něco, co funguje podle mých představ a samozřejmě tímto se počítač zasere jedna dvě.

    Když jsem se s tím zabýval a vyladil jsem si pak počítač přesně k obrazu mému, udělal jsem si nějaký min install atd. tak samozřejmě vše funguje spolehlivě delší dobu, ale je to prostě x honí sraní se s tím, a z toho jsem vyrostl. Právě že se cítím teď už jako uživatel, co chce počítač užívat, ne ladit. Proto u mě padá i Linux všech verzí, protože jeho použitelnost pro člověka mého ražení blízká nule, musel by mi ho někdo x hodin připravovat k obrazu mému (a pak bychom skončili na tom, že potřebuju nutně ms office, protože ty sračky typu staroffice mi nesmí přes dveře)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).