Hlavní navigace

AutoHits

5. 11. 2007 0:30 (aktualizováno) tester

Narazil jsem nyní na stránku http://topcz.net/, kde nabízejí automatické klikání. Když jsem začínal s kontextovou reklamou, hodně jsem kontroloval logy. Nadefinoval jsem si tzv. efektivní kliknutí, to jest takové, kde uživatel po vstupní stránce pokračuje po rozumném čase ještě hlouběji po mém webu. Také jsem počítal, kde od jednoho počítače bylo více kliknutí na jednu reklamu a ani jedno efektivní kliknutí.

Napsal jsem tenkrát na bbkontext, že u nich mě jedno efektivní kliknutí stojí 45 Kč. Sice mi odpovídali, ale uplně mimo. Jako jediní neměli tenkrát ani refferer, takže dost mlžili. Víc jak 500 jsem jim nedal a zůstal jsem tenkrát u etargetu a seznamu, kde to vycházelo na 5 Kč za efektivní klik

Minulý týden na mě u Googlu Adwords vyskočilo: Pokud najdete ve Vašem logu podivná kliknutí, prosím pošlete nám je. Vrátíme Vám peníze za podvodné kliknutí. No to je služba! Hned jak jim pošlu log, tak napíšu jak to dopadlo. Nějaké podvodníky tam mám, ale chce to najít tak hoďku to procházet. Co vy, kolik už jste zaplatili klikacím podvodníkům?

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).