Hlavní navigace

Názor ke článku Bursika na hrad! od Heron - "protoze nechape vyznam ochrany zivotniho prostredi." Klaus velmi dobře...

  • 10. 2. 2008 21:55

    Heron (neregistrovaný)

    "protoze nechape vyznam ochrany zivotniho prostredi."

    Klaus velmi dobře chápe význam ochrany prostředí. Proti čemu bojuje, je tzv boj proti změnám klimatu. To je velký rozdíl.

    -- Ochrana prostředí je záležitost každého jednotlivce a každý má povinnost se starat o své okolí. A to včetně toho ovzduší v Mumba. Copak to je chyba ČR, že je tam smog? Není to náhodou chyba tamního průmyslu a automobilové dopravy? Když ty budeš spalovat pneumatiky a budeš se dusit, tak budeš chtít po ostatních, aby ONI chránili prostředí? --

    Zatímco ochrana klimatu před globálním oteplováním (zatím bez jediného důkazu, že jde o jev skutečně způsobený člověkem), je věc celých států. A lze z toho udělat politikum. A taky na tom těžit prachy. O nic jiného v boji proti změnám klimatu nejde. A proti tomu je Klaus. Uvědomte si, jak takový boj vlastně vypadá. Bojuje se proti CO2. Jak? Vytvářením daleko horšího skleníkového plynu, totiž metanu. U CO2 se nepodařilo prokázat vliv na globální teplotu. U metanu jsou laboratorní testy zcela jednoznačné. Takže bojujeme proti změnám klimatu tím, že budeme vypouštět maximum skleníkového plynu. A to nemluvím o dopadu přidávaní biopaliv do benzínu. Větší spotřeba, větší opotřebení motoru -> více spáleného benzínu, více vyrobených aut. Obrázek si každý udělá sám.

    "protoze ma Putina za kamarada a mluvi s nim rusky."

    S Bushem mluví anglicky. To ti taky vadí?

    "nevim proc, ale porad dochazi k nejakemu nepochopeni toho, co rekl pan V. Klaus."

    Nikoliv. Jen jsou jeho slova záměrně špatně interpretována. Kdo je chce pochopit, ten je chápe.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).