Hlavní navigace

Bursika na hrad!

10. 2. 2008 20:48 Nishkam Jan.

Divny veci se deji. O politiku se moc nezajimam, ale nektere veci me proste nenechavaji chladnym. Mam pravicovy a hodne liberalni nazory. V CR mame 2 pravicovy strany – ODS a KDU-CSL. Lidovce nemusim, a tak zbyva pouze ODS. Az donedavna ODS mi pripadali jako nejlepsi volba, az donedavna…

Proc se mi nelibi Klaus jako prezident:

  • protoze nechape vyznam ochrany zivotniho prostredi. Bagatelizuje a zjednodusuje velmi zavazne otazky v oblasti ekologie. Tento 1 bod mi osobne staci. Tem komu to nedochazi, doporucuji si udelat cestu do indickeho Mumbai, kde jsem byl pred 2 tydny. Vemte si rickshaw a projedte se nekam z letiste na jiny konec mesta. Obvykle cesta zabere minimalne 2 hodiny. Za ten cas budete mit plna plice tezkeho smogu a budou Vam tect slzy z oci. Ne kvuli soucitu s mistni chudobou, ale zase kvuli smogu. Jsem si jisty, ze kdyby pan profesor Klaus absolvoval takovou cestu, pomohlo by mu to ujasnit otazku vlivu lidske cinnosti na zivotni prostredi.
  • protoze kdyz ctu nebo posloucham soucasneho prezidenta CR, mam casto pocit, ze ho hodne otravuje vysvetlovat vsem tem idiotum kolem nej (nam) elementarni pravdy. Nejsem si jist, ze ho ta prace bavi. Pokud ne, nemuze ji delat dobre.
  • protoze ma Putina za kamarada a mluvi s nim rusky.
  • protoze klepe na celo, kdyz slysi kritiku na svoji stranu.
  • nevim proc, ale porad dochazi k nejakemu nepochopeni toho, co rekl pan V. Klaus. Nepochopeni ze strany medii a verejnosti. Vzdy se dodatecne musi vysvetlovat, jak to vlastne bylo mysleno nebo receno. A tak si dovolim pripustit, ze chyba mozna bude v komunikaci, a ze spatne pochopeni nemusi byt vzdy zpusobene velkym rozdilem IQ prednasejiciho a posluchace. Mozna dokonce cast zodpovednosti za komunikaci lezi na prednasejicim.

Nechci se politikou moc zatezovat, vracim se radeji ke svoji praci. Dekuji za precteni tohoto clanku a nenechte se vyvest z rovnovahy. Ty uvahy jsou laicke, jsem pripraven se omluvit za svoje nepochopeni. :)

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).