Hlavní navigace

Patrick Zandl vs. Radek Hulán - 130 : 299

24. 8. 2006 16:03 (aktualizováno) David Antoš

Můj včerejší spot o web 2.0 se nedostal do agregátoru Weblogy.cz, pravděpodobně kvůli technickým potížím, které blogovací systém na Lupě v době vydání měl. Pochopitelně mě to mrzelo, Weblogy.cz jsou nejvýznamnějším zdrojem návštěvnosti tohoto blogu (přes 20 procent) a všichni lidé píší pro svoje čtenáře. Článek s poloviční návštěvností mě těší polovičně, článek bez jediného komentáře (díkybohu už dlouho žádný ne) je skutečně smutná věc.

O to více mě potěšilo, že můj spot ve své blogerské válce odkázali postupně Patrick ZandlRadek Hulán. Říkal jsem si, že bude zajímavé sledovat, odkud sem přijde více lidí a nyní je již vítěz jasný.

hulan-zandl-1

hulan-zandl-2

Údaje jsou za včerejšek a část dneška. Zatímco včera se zdálo, že by souboj mohl být těsný (i proto, že článek na Marigoldu vyšel o něco dříve), dnes již Radek Hulán jasně vede. Takže – díky Vám oběma (ale Radkovi Hulánovi děkuji 1,7588× více ;-)).

Mimochodem celý jejich spor je skutečně velice vtipný. Inu Radek Hulán již asi příliš dlouho proti nikomu neválčil, tak zas potřeboval pozvednout kolektivní povědomí o své existenci. :-)

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).