Hlavní navigace

Vyhledávací modul Jak na hosting

10. 10. 2007 16:19 jaknahosting

V nástrojích Jak na hosting přibyla možnost vložit do svého prohlížeče vyhledávací modul, který vám usnadní kontrolu dostupnosti domén. Vyhledávání probíhá nad whoisem domén. Při definici jednoho slova se hledá nad cz doménami, v ostatních případech nad doménami definované národní domény.

Popis instalace modulu najdete v nástrojích JNH. Jednoduše lze naistalovat rozšíření pro Internet Explorer 7 a Mozilla Firefox, trochu práce zabere instalace do Opery.

Sdílet

  • 12. 10. 2007 11:03

    Nishkam (neregistrovaný)

    Napad Vaseho webu se mi libi.

    Ale aby byl pro mne uzitecny, mi tam schazeji dulezite informace. Bylo by skvele, kdybyste tam pridal napriklad:
    - detailni popis zalohovaciho systemu jednotlivych hostingovych spolecnosti
    - omezeni hostingu, ktere se skryvaji za pojmy "neomezeny trafic" apod. Napriklad, kolik RAM je prideleno jednotlivemu virtualu? Kolik soucasnych pripojeni k databazi je povoleno? Kolik IP muze soucasne posilat dotazy na stranky? Kolik stranek je povoleno soucasne s 1 IP apod.
    - diskuzi uzivatelu pod kazdym popisem hostingu. Musite ale pak vynalozit velke usili na moderaci a vytvoreni systemu, ktery nedovoli anonymni utoky konkurentu

    Potom bych mozna mel duvod Vase stranky navstevovat. Jinak tam zatim vidim nejake tabulky s obecnymi info, ktere se daji lehce najit primo u hostingovych spolecnosti. Vyhledavaci modul pak nehraje velkou roli, alespon pro mne. Zajimave jsou informace, ktere se nedaji primo sehnat.

    Preji hodne stesti s Vasim projektem :)

  • 12. 10. 2007 13:41

    xom (neregistrovaný)

    Ano, informace těžko dostupné se budeme snažit prezentovat formou testů a redakčního srovnání, ne každý webhoster je ochoten vámi popsané informace uvést (leckteří na ně např. neumějí odpovědět).

    Děkujeme za podněty k úpravám, mohli bychom nějaké hodnoty protlačit do ostré verze, bude záležet na odezvě hostingů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).