Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Ing. Václav Prokůpek, Ph.D. aneb když vysokoškolský pedagog krade.

  • 16. 8. 2011 17:15

    Tomáš Kapler

    Pane Prokůpku, nejsem si vědom jediné sprosté (a už vůbec ne nepodložené) urážky, kterou jsem v tomto článku použil. Nazval jsem vás zlodějem, to není urážka, to je prosté konstatování faktu, že kradete cizí autorská díla. Přesnější termín by byl asi plagiátor, ale i krádež se v tomto kontextu běžně používá.

    Tedy jediné sprosté vyjádření je od někoho, kdo napsal komentář několik minut po vás z vaší IP adresy, kdy mě nazval udavačskou sviní.

    P.S.: zaměřuji se na problémy, v tomto konkrétním případě je problémem vaše osoba, nač psát o ukradeném kolu když problémem je zloděj, nikoliv kolo.

    P.S.: nejsem zas o tolik mladší než vy, matka mých dětí je starší než vy, takže nazývat mě mladíkem je z vaší strany jen trapná snaha o zvýšení své vážnosti. Podobně tak ten red herring s nějakým vymyšleným studentem-přítelem je jen trapným pokusem o úhybný manévr z nepříjemné diskuse, obojí si nechte pro méně zkušené diskutéry.

    P.S.: je neuvěřitelné, jak může vysokoškolský pedagog přednášející o PR, masové komunikaci, překladatel a bůhvíco ještě napsat tolik vážných pravopisných chyb v jednom krátkém odstavci: "na mě", "by jste" ...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).